Now Reading
De vorbă cu….Dodo: “Muzica este mesajul trăit și pus pe versuri”

De vorbă cu….Dodo: “Muzica este mesajul trăit și pus pe versuri”

Muzica din România a început să se asculte din ce în ce mai mult la posturile de radio din străinătate. Și este meritul unor artiști talentați, care se dedică întrutotul artei.

Azi o cunoaștem pe Dodo, iar acest interviu pentru noi este, cu adevărat o provocare, cea care, după participarea la X Factor, a cunoscut succesul european alături de Costi Ioniță.

Motivele principale pentru care am început sã fac muzicã…

Principalul motiv pentru care am început să cânt este că mi-a plăcut foarte mult și încă ador să cânt. Am simțit că asta îmi doresc.  Încă de mică, uitându-mă la tv, la posturi de muzică, am fost atrasă de anumiți artiști și încercam să imit piesele lor. În fiecare zi cântam cu “televizorul” :)) îmi imaginam că sunt acolo, că sunt pe scenă, visam cu ochii deschiși. Principalul motiv este că am vrut să devin artist.

 

Cea mai frumoasã experienţã din cariera mea de pânã acum…

De 5 ani, de când m-am apucat serios de cântat, am avut parte de foarte multe experiențe plăcute prin concursuri, festivaluri, show-uri tv și concerte. Cele mai plăcute și interesante au fost la Festivalul de film de la Cannes, la săptămâna modei din centrul Parisului, la concertul din Bulgaria și la ambasada Franței, fiind invitată chiar de către doamna ambasador Michelle Ramis. Am simțit  visul meu este real,  eu sunt acolo,  sunt privită, apreciată și admirată. M am simțit ca un artist pe marele scene.

 

Ca artist, mã definesc prin….? Un artist fresh în România înseamnã…?

Ca artist  definesc prin iubire, dedicare devotament față de cei ce  susțin, față de cei care îmi ascultă muzica și  apreciază. Un artist iubește arta, florile, animalele păsările, curcubeul, iubește natura, viața….muzica! Un artist fresh în România este un artist la modă, un artist care poate cânta ce se cere pe piață, un artist care poate oferi unui număr mare de ascultători ceea ce ei vor  audă sau ce se ascultă.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GwzefLdg2Qg

 

Mã las inspiratã de….? Cel mai cool vers compus pânã acum…

În viață trăim anumite momente plăcute sau neplăcute. Muzica este mesajul trăit și pus pe versuri.  inspir din experiențe, din fapte, din trăiri, din dorințe. Cel mai cool vers al meu de până acum : “CÂND ȚI SE PARE ATÂT DE GREU, CÂND LUMEA TE JUDECĂ SAU TE VORBEȘTE, ASCULTĂ SFATUL MEU, ZÂMBEȘTE!!!

 

Pe plan personal/profesional cel mai mult îmi doresc pentru viitorul apropiat…?

See Also

Pe plan profesional îmi doresc  ajung cât mai cunoscută și apreciată național, dar și internațional,  am colaborări cu diverși artiști din țară, dar și din străinătate. Pe plan personal, încă îmi continui studiile, sunt la liceu, iar în curând o  fac școala de șoferi,   obțin permisul de conducere. Mai târziu voi vedea. Nu țin neapărat  fac un plan, las lucrurile  vină de la sine. Dacă am sănătate, voi putea  fac multe. 

 

Acasã am pe repeat şi mi-ar plãcea un duet cu…..?

Acasă ascult toate genurile, dar în mod special îmi doresc o colaborare cu Cardi B. E pe repeat.

 

O lume fãrã muzicã pentru mine ar însemna / Dacã nu ar fi muzica m-aş reprofila pe….

Pentru mine muzica e totul. Fără muzică nu m- recunoaște, nu știu exact cum ar fi. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru….Probabil  picta sau  crea îmbrăcăminte, sau  lucra într-o seră cu flori…nu știu.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top