Acum citește
ANA SHINE lansează „Lights out”

ANA SHINE lansează „Lights out”

Binecuvântată cu o voce puternică – un univers inclasificabil în care muzica orientală și cea pop-ului trăiesc împreună – cântăreața și compozitoarea ANA SHINE și-a scris viitorul.

După ce a lucrat ca model pentru branduri precum Gucci, Armani sau Dolce & Gabbana, Ana s-a mutat din Rusia în Londra și a decis să se concentreze asupra carierei sale artistice. Ulterior a fost prezentată legendarului compozitor și producător Eliot Kennedy, care a lucrat cu Celine Dion, The Spice Girls și Take That. Colaborarea a dus la single-ul ei de debut „When I Was A Girl”, lansat în septembrie 2019.

„Lights Out”, noul single semnat ANA SHINE aduce frumusețea clasică și tradiția muzicii orientale către o nouă generație.

ANA SHINE a lansat single-ul „Lights Out” în urmă cu aproximativ două săptămâni, single ce combină basul urban cu ritmurile electro-pop, și care te te poartă într-o călătorie plină de distracție.

Recent Ana Shine a înregistrat un succes fulminant cu single-ul urban / pop „Cover Me”, care a generat peste un milion de vizualizări pe YouTube și aproape 54.000 de fluxuri pe Spotify de la lansarea sa în martie.

Vezi și

ANA SHINE urmează să câștige susținere cu „Lights Out” pe scena pop și dance, consolidându-și în continuare titlul de unul dintre cele mai promițătoare acte artistice din 2020.

Fiind deja difuzată la posturile de radio din Serbia, Ana Shine își dorește acum să intre în topurile din România. „Lights Out” este acum disponibil pe site-urile de descărcare și streaming: https://man-in-the-moon-records.lnk.to/LightsOutID

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus