Now Reading
Ediție aniversară: Monolog Slam XX

Ediție aniversară: Monolog Slam XX

Monolog Slam este un concept britanic adus acum doi ani în România de către Mike Săvuică, absolvent al Facultății de Teatru în UK (A.L.R.A.), care a revenit în România pentru a aduce ceva diferit.
Monolog Slam este un concurs de monologuri  unic în țară– oricine se poate urca pe scenă  spună orice, singură regulă e  nu depășească 3 minute. Majoritatea participanților vin cu monologuri, însă au existat și momente de dans, musical, rap, poezii, melodii transformate în text, etc.
Câștigul adevărat este  oricine poate  fie văzut oricând de către un manager, regizor, actor etc. Competiția include un juriu de profesioniști care se schimbă la fiecare ediție.
La primul slam au fost 7 oameni în sală și 3 concurenți. Evenimentul a crescut și a ajuns la 100+ oameni care au venit la eveniment și 60+ participanți.
De câteva ediții activitatea Monolog Slam s-a mutat la The Pub Universității, unde echipa intenționează să și rămână. Evenimentul este mereu “sold out“, sau mai bine zis, fully booked, deoarece nu există taxă de participare nici ca participant, nici  spectator.
Ediția XX va avea loc tot la The Pub,  pe 28 Septembrie, de la ora 20:00. Este o ediție specială, în care vor fi acordate 5 premii în valoare de 2.000  de ron – 800, 600, 400, 200 , 100 ron și, de asemenea, va fi și prima ediție cu 5 jurați: Mihai Călin, Raluca Aprodu, Alin PancCrina Zvoboda (care s-a clasat pe locul 2 trei ediții consecutive) și mastermind Mike Săvuică.
Mai multe despre eveniment puteți găsi aici
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top