Now Reading
Universal Music Group si Daddy Yankee incep o colaborare strategica la nivel mondial si lanseaza piesa “Don Don”

Universal Music Group si Daddy Yankee incep o colaborare strategica la nivel mondial si lanseaza piesa “Don Don”

Universal Music Group, liderul mondial din industria muzicala, si Daddy Yankee, superstarul international, om de afaceri si icon al reggaeton-ului, au anuntat recent un parteneriat strategic in ceea ce priveste lansarea de muzica si proiecte cinematografice.

Daddy Yankee este recunoscut ca fiind unul dintre primii promotori ai genului reggaeton, ajutand sa devnina un fenomen mondial si, totodata, ca muzica latino sa cucereasca intreaga planeta. Yankee este si unul dintre cei mai urmariti artisti din lume, cu peste 60 de milioane de followers pe Social Media sau 7 miliarde de vizualizari doar pe YouTube, in ultimele 12 luni, fiind in top 20 artisti.
A vandut peste 17 milioane de albume, a avut 50 de hituri in topurile Billboard, fiind totodata si singurul artist latin, cu melodii in limba spaniola, care ajunge in top 20 din celebrul clasament Billboard Hot 100.

UMG este partnerul ideal pentru Daddy Yankee, atat in ce priveste expertiza, cat si resursele suficiente, pentru a maximiza impactul si imbogati testamentul cultural pe diferite segmente de divertisment.

Daddy Yankee a declarat: “Am muncit din greu pentru a construi o cariera care sa transceada culturi, granite si limbi, si am creat un model de afaceri care a ajutat ca muzica noastra, a latinilor, sa fie cunoscuta si auzita de tot globul. Facand acest angajament, Universal Music si Sir Lucian sunt parteneri care apreciaza ce am realizat pana acum, muzica mea si contributiile pe care le-am avut. Acest nou single este inceputul proiectelor pe care le-am planuit impreuna si sunt foarte entuziasmat sa le incepem.”

See Also

Sir Lucian Graince, Chairman & CEO Universal Music Group, a declarat la randul sau ca “Daddy Yankee este un artist iconic si un antreprenor a carui creativitate extraordinara influenteaza cultura la o scala mondiala. Suntem incantati sa-l primim in familia UMG si abia asteptam sa lucram impreuna pentru a maximiza international talentul sau impresionant.”

Anuel AA si Kendo Kaponi s-au alaturi lui Daddy Yankee pe noua piesa, care va fi distribuita de catre Ingrooves Music Group.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top