Now Reading
Ava Max a lansat eclecticul album de debut “Heaven and hell”

Ava Max a lansat eclecticul album de debut “Heaven and hell”

Ava Max, una dintre cele mai cool artiste ale momentului, a lansat vineri, 18 septembrie, albumul său de debut plin de hituri și piese de ascultat pe repeat, Heaven & Hell, într-un moment în care oamenii au nevoie de muzică mai mult decât oricând.

Heaven & Hell reprezintă atât un punct culminant al multor ani de muncă, dar și punctul de start pentru una dintre cele mai strălucitoare vedete ale muzicii pop.

„Heaven & Hell nu este un antem religios”, spune Ava Max, în vârstă de 26 de ani,. “Mai mult, emoțiile prin care trecem, urcările și coborâșurile, înălțimile și adâncimile, momentele întunecate, momentele luminoase, momentele fericite, momentele triste. Totul dintre ele.”

Albumul – ale cărui jumătăți sunt perfecte pentru vinil – se deschide cu o introducere angelică care îi duce pe ascultători direct la un idilic „H.E.A.V.E.N.” Partea A prezintă piese precum „Kings & Queens” și „Call Me Tonight”, scrisă de Tove Lo.

Separată de „Torn” în „purgatoriu”, Partea B prezintă o latură mai răzbunătoare, mai întunecată a lui Max, cu melodii precum „Belladona” – un disc „vibey” cu o energie „foarte imprevizibilă”, spune ea – și single-uri recunoscute precum „So Am I și” Sweet, but psycho “.

“Femeile puternice nu sunt nebune. Ele doar merg până la capăt pentru ceea ce vor”, spune Max. “Dacă o femeie urmărește ceva ce își dorește cu adevărat, asta o face nebună? Nu. Dacă bărbații pot face acest lucru, femeile îl pot face în egală măsură.”

 

Max nu se teme să-și exprime opiniile. Și recunoaște că, poate, muzica ei nu este pentru toată lumea.

„Uneori oamenii îmi iubesc muzica. Alteori o urăsc”. “Sunt foarte polarizantă. Am început să-mi dau seama de asta, dar cred că cel mai bun mod de a-ți exprima gândurile este să nu-ți pese de ceea ce crede altcineva.”

Iar noul ei album nu include balade și există un motiv în spate.

„De obicei merg pentru totul sau nimic”. “Dacă fac balade, vreau să fac un album întreg cu balade. O singură baladă nu ar fi suficientă pentru mine.”

See Also

 

Pentru Max, lansarea LP-ului ei de debut la 26 de ani vine după o vreme lungă de așteptare – a început să cânte și să participe la concursuri de muzică de la 8 ani.

„Ați auzit vreodată zicala„ vârsta la care reușești, rămâne pentru totdeauna?” “Mă simt binecuvântată că nu sunt adolescentă când pot spune că am reușit.  Sunt atât de binecuvântată încât am putut să mă bucur de adolescență în privat.”

Și speră ca albumul ei să ofere inspirație oamenilor și să le reamintească că „ei pot face orice pe lumea asta”.

„Sunt dovada vie că, după peste 15 ani de încercări în industria muzicală, am reușit în sfârșit”. “Asta pentru că am rămas constantă obiectivelor mele.  Pe cât de clișeistic sună, nu am renunțat niciodată”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top