Now Reading
Ioana Ignat concerteaza in sufrageria ta, joi, 24 septembrie, de la ora 21:00

Ioana Ignat concerteaza in sufrageria ta, joi, 24 septembrie, de la ora 21:00

Ioana Ignat te asteapta la un concert live online, pe care il va sustine pe platforma NETBOX. In ultima perioada, prezenta la un concert live a fost din pacate imposibila si tututor ne este dor de aceasta experienta. Insa, Ioana Ignat aduce concertul la tine, oriunde ai fi.

In cadrul concertului online, Ioana Ignat va interpreta cele mai indragite si celebre piese lansate de-a lungul timpului, iar tu vei putea sa le fredonezi chiar la tine acasa! Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi un cod de acces si sa intri online – Joi, 24 septembie, ora 21:00.

Ioana Ignat a cucerit publicul inca de la inceputul carierei sale. La nici un an de la debut, a ajuns in toate topurile muzicale din Romania cu piesa “Doar pe a ta”, alaturi de Edward Sanda, unde s-a pozitionat timp de 20 de saptamani. Printre piesele de succes ale artistei de numara “Nu ma uita”, piesa ce a strans peste 79 de milioane de vizualizari sau “In palma ta” ce a fost prezenta pe primele locuri ale topurilor din intreaga tara si a strans peste 48 de milioane de vizualizari, dar si “De dragul iubirii” sau “Sensibil”. Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani, cu un timbru unic, artista isi compune sigura piesele, iar concertele ei sunt o experienta live complete.

See Also

Biletele pot fi cumparate de aici: https://www.netbox.show/

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker