Now Reading
Anitta, superstarul din Brazilia, lansează ”Me Gusta” în colaborare cu Cardi B și Myke Towers

Anitta, superstarul din Brazilia, lansează ”Me Gusta” în colaborare cu Cardi B și Myke Towers

Anitta revine cu un nou single însoțit de videoclip oficial impresionant care se numește ”Me Gusta”, o colaborare cu Cardi B și Myke Towers, un imn al ultimelor zile călduroase de vară.

Acest single va fi inclus pe cel de-al patrulea album al artistei care urmează să se lanseze, produs de Ryan Tedder (One Republic).

Pe 23 septembrie, Anitta a prezentat pentru prima dată ”Me Gusta” în show-ul TV The Tonight Show Starring Jimmy Fallon și urmează și la iHeart Radio’s Fiesta Latina 2020

”Me Gusta” este o combinație de engleză și spaniolă între vocea suavă a Anittei care se contopește cu versurile puternice ale lui Cardi B și timbrul cald al lui Myke Towers, o piesă care te face să te gândești la petreceri în club sau pe plajă, dar deocamdată, nu ne rămâne decât să ne bucurăm din casele noastre.

Deși a fost carantină, Anitta a fost aproape de fanii ei și a intrat live zilnic pe social media de la ea de acasă din Rio de Janeiro, ținându-i la curent cu procesul de înregistrare de piese noi. S-a alăturat lui Miley Cyrus, J Balvin, Katy Perry, David Guetta, P. Diddy pentru discuții sau concerte online.

See Also

”Me Gusta” vine după single-ul anterior Tócame”, featuring Arcangel și De La Ghetto, care a depășit 40 de milioane de streamuri. Începând cu această vară, Anitta a devenit artist Warner Records.

Cu 5 nominalizări la premiile Latin Grammy, 6 premii MTA EMA câștigate, 5 miliarde de vizualizări pe YouTube și peste 6.5 miliarde de streamuri pe Spotify, Anitta este un star cu adevărat, iar ”Me Gusta” are puterea de a intensifica creșterea ei ca artist.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker