Now Reading
Anitta, superstarul din Brazilia, lansează ”Me Gusta” în colaborare cu Cardi B și Myke Towers

Anitta, superstarul din Brazilia, lansează ”Me Gusta” în colaborare cu Cardi B și Myke Towers

Anitta revine cu un nou single însoțit de videoclip oficial impresionant care se numește ”Me Gusta”, o colaborare cu Cardi B și Myke Towers, un imn al ultimelor zile călduroase de vară.

Acest single va fi inclus pe cel de-al patrulea album al artistei care urmează să se lanseze, produs de Ryan Tedder (One Republic).

Pe 23 septembrie, Anitta a prezentat pentru prima dată ”Me Gusta” în show-ul TV The Tonight Show Starring Jimmy Fallon și urmează și la iHeart Radio’s Fiesta Latina 2020

”Me Gusta” este o combinație de engleză și spaniolă între vocea suavă a Anittei care se contopește cu versurile puternice ale lui Cardi B și timbrul cald al lui Myke Towers, o piesă care te face să te gândești la petreceri în club sau pe plajă, dar deocamdată, nu ne rămâne decât să ne bucurăm din casele noastre.

Deși a fost carantină, Anitta a fost aproape de fanii ei și a intrat live zilnic pe social media de la ea de acasă din Rio de Janeiro, ținându-i la curent cu procesul de înregistrare de piese noi. S-a alăturat lui Miley Cyrus, J Balvin, Katy Perry, David Guetta, P. Diddy pentru discuții sau concerte online.

See Also

”Me Gusta” vine după single-ul anterior Tócame”, featuring Arcangel și De La Ghetto, care a depășit 40 de milioane de streamuri. Începând cu această vară, Anitta a devenit artist Warner Records.

Cu 5 nominalizări la premiile Latin Grammy, 6 premii MTA EMA câștigate, 5 miliarde de vizualizări pe YouTube și peste 6.5 miliarde de streamuri pe Spotify, Anitta este un star cu adevărat, iar ”Me Gusta” are puterea de a intensifica creșterea ei ca artist.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top