Now Reading
Gino Manzotti & Maxx lansează piesa Matado, cu un sound diferit și energie de vară

Gino Manzotti & Maxx lansează piesa Matado, cu un sound diferit și energie de vară

Gino Manzotti & Maxx își surprind fanii cu un nou sound și cu o piesă care, cu siguranță, va fi ascultată pe repeat. Matado e melodia care prelungește vara, aduce energie și un vibe care te duce imediat cu gândul la party și te invită la dans.
Piesa a fost compusă de Alex Pelin, scrisă de Maria Voiculescu, Andy Platon și Alex Pelin, iar producția este semnată de Gino Manzotti, Alex Pelin și George Sava.

„Matado este o piesă diferită de stilul Dj Project. Este o piesă perfectă pentru piața internațională, însă totodată binevenită pentru România”, au spus Gino Manzotti și Maxx.

Cu un clip senzual și vibrant, semnat de Alex Ceaușu, piesa Matado te face să-i dai play și te aduce rapid în ritmul ei provocator.

See Also

De 20 de ani, Dj Project lansează piese care devin hituri și sunt fredonate de milioane de oameni, fiind cea mai de succes trupă din România. Melodia Slăbiciuni, lansată anul acesta în colaborare cu Andia, este una dintre cele mai ascultate melodii din țară, ocupă primele locuri în topurile radiourilor și are aproape 25 de milioane de vizualizări pe You Tube.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top