Now Reading
Trupa RBD se reuneste pentru un concert online!

Trupa RBD se reuneste pentru un concert online!

La 12 ani de la ultimul lor concert, RBD revine cu o surpriza care sa schimbe cursul acestui an plin de provocari. Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez si Christopher Von Uckermann au anuntat mult asteptata reuniune pe conturile lor de Social Media.

Membrii RBD se vor reuni pentru un eveniment virtual, care va avea loc pe 26 decembrie 2020, si care va incepe, la ora 18:00 (ora Romaniei), cu un maraton de 6 ore tribut unei generatii rebele.

Pe parcursul programului de sase ore, fanii RBD din lumea intreaga pot participa prin submitarea video-urilor facute de ei, dar si a altor amintiri, pe website-ul https://www.seroparecer.world/. In acea zi, de la ora 2AM (ora Romaniei), fanii vor fi invitati la mult asteptatul concert RBD, pentru care biletele se vor pune in vanzare pe site-ul https://www.seroparecer.world/

Incepand de acum si albumele live lansate (Generación RBD en Vivo, Live in Hollywood, Tour Celestial 2007. Hecho en España si Live In Brasilia) sunt disponibile pe platformele de streaming.

See Also

CD-ul si DVD-ul Tour Generación RBD En Vivo a fost lansat in cadrul primului turneu al formatiei, pe 19 iulie 2005, devenind in scurt timp un succes imens in Mexic (unde a primit atat discul de Platina, cat si de Aur), in SUA (discul de Platina), sau in Spania (discul de Aur). Turneul a fost al patrulea cel mai rapid vandut turneu, cu peste 4,7 milioane de spectactori.
Live In Hollywood este al doilea album live lansat de RBD si a fost inregistrat in cadrul primului concert in Los Angeles, in 2006, ca parte din turneul „Tour Generacion”, la fel foarte premiat cu discuri de Aur sau Platina. Biletele pentru concertul din Los Angeles Coliseum, adica 65.000 de bucati, s-au vandut in 30 minutes – al doilea cel mai bine vandut concert al locatiei, dupa The Rolling Stones.
Al treilea material live, Tour Celestial 2007. Hecho en Espana, a fost inregistrat pe stadionul din Madrid, in fata a peste 40.000 de spectatori, iar Live in Brasilia a fost filmat in ziua aniversarii orasului Brasilia, un eveniment la care a fost invitat si presedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva.

Pe 4 octombrie este sarbatorita Ziua Internationala RBD, iar fanii care se inregistreaza pe https://www.seroparecer.world/ vor primi cate un link unic.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top