Now Reading
Paul Damixie a lansat “Bandit”, in colaborare cu Alexandra Stan.

Paul Damixie a lansat “Bandit”, in colaborare cu Alexandra Stan.

Paul Damixie isi surprinde fanii cu un single intr-un alt stil din ce ne-a obisnuit pana acum. “Bandit” este o piesa cu un tempo ridicat ce combina vocea energetica a Alexandrei Stan cu influentele pop, country si dance.

Nascut in Romania, Paul este un producator, remixer si DJ cu o viziune aparte pentru remixuri. El a reusit sa transforme hit-ul lui Adele, “Hello”, intr-o piesa house plina de suflet, piesa care a fost apreciata la nivel mondial, strangand peste un milion de Shazam-uri si nenumarate vizualizari si play-uri pe Soundcloud si YouTube.

 

In 2017, Paul Damixie a lansat single-ul “Get Lost”, care are in prezent peste 9,7 milioane de streamuri pe Spotify si 700 000 de Shazam-uri. Licentiata in peste 200 de teritorii, piesa a stat pe prima pozitie in topurile Shazam din Romania si Rusia.

See Also

Alexandra si-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanta, artista a reintrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music si a lansat single-urile “I Think I Love It”, “Tikari” si “Obsesii”. Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar in 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicala. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strans o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker