Now Reading
EXCLUSIV! INSTAR SHOW | LIVE VIDEO-INTERVIU CU KARI GINSBURG (NEXT TO NORMAL – USA)

EXCLUSIV! INSTAR SHOW | LIVE VIDEO-INTERVIU CU KARI GINSBURG (NEXT TO NORMAL – USA)

Astăzi am traversat din nou Oceanul, pentru un inSTAR show cu vibe 100% pozitiv.  De data aceasta ne-am întâlnit virtual și am cunoscut un adevărat profesionist în ceea ce privește actoria, coaching-ul și dezvoltarea personală.

Kari Ginsburg, originară din SUA, are peste 30 de ani pe scenă, este unul dintre primii 500 de beneficiari ai acreditării recunoscute la nivel mondial pentru certificarea profesională a managementului schimbării și membru fondator al Asociației profesioniștilor în managementul schimbării. Kari este, de asemenea, un instructor în civilitate certificat prin ELI și un profesionist certificat și mentor de dezvoltare personală, titlu acordat de Academia de Coaching Creativ din SUA. În lumea musicalului internațional, a obținut premiul Helen Hayes, alături de întreaga distribuție din Next to Normal pentru cel mai remarcabil musical al anului 2017.

A fost minunat! Și vă invităm și pe voi la un episod de pozitivism, profesionalism și suflet. Pentru că un om de valoare întotdeauna va face distincția prin personalitatea sa.

 

 

 

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top