Now Reading
Serialul “6ASE” se va lansa pe 19 octombrie, pe canalul de YouTube Roton Music.

Serialul “6ASE” se va lansa pe 19 octombrie, pe canalul de YouTube Roton Music.

De astazi puteti urmari trailerul serialului “6ASE”, produs de Vlad Baba, care se va lansa pe 19 octombrie in mediul online, pe  canalul de YouTube RotonMusic. Acesta atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generatiei tinere, importanta prieteniei, a unui colectiv unit si puterea unui sistem educational centrat pe nevoile copiilor.

In serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripetii, dupa ce au fost rapiti de o agentie secreta. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reusesc sa treaca de orice obstacole prin super puterea prieteniei. Actiunea celor 7 episoade devine cu atat mai complexa cu cat o multitudine de personaje pleaca in cautarea lor – politia, profesorii si parintii lor.

6ASE este un proiect de suflet, realizat in orasul meu drag, Iasi. Acesta expune povestea unei generatii care consider ca ar trebui sa prefere si sa acorde o importanta mai ridicata prietenei, in detrimentul tehnologiei.

Ma bucur ca am avut ocazia de a colabora la 6ASE cu nume mari din showbiz-ul romanesc, actori profesionisti si copii foarte talentati, in care cred extrem de mult.”, spune Vlad Baba, producatorul serialului 6ASE.

See Also

Din acest serial fac parte următorii actori si vedete: Catalin Morosanu, Mircea Eremia, Erica Moldovan, Vlad Baba, vlogger-ul Cezara Cristescu, Razvan Popescu, Gabriela Guzun, Dumitru Florescu, Diana Dragusin, cei șase copii – David Popescu, Celina Enea, Ronny Fiterman, Denisa Tudosa, Yanis Pavel, Alessia Ceapraga și mulți altii. De asemenea, exista si un invitat surpriza din showbiz-ul romanesc.

Serialul va fi difuzat pe canalul de YouTube Roton Music, episoadele urmand a fi postate din doua in doua saptamani. 6ASE este produs de Vlad Baba si regizat de Ciprian Iacob, după un scenariu scris de Erica Moldovan.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
3
Not Sure
1
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top