Now Reading
Karol G lanseaza single-ul “Bichota”

Karol G lanseaza single-ul “Bichota”

Karol G, senzatia muzicii latino, lanseaza single-ul “Bichota”, un nou single reprezentativ pentru cultura latina si pentru una dintre cele mai de succes artiste la nivel international.

Versiunea feminina a cuvantului “Bichota”, “Bichote”, este folosita in Puerto Rico pentru a caracteriza o persoana cu un rang inalt, cu o functie importanta.
Starul reggaeton a compus melodia alaturi de producatorul Ovy On The Drums, piesa despre care artista a declarat: “Bichota este o celebrare a tuturor femeilor si barbatilor care aleg sa traiasca fara frici si fabulos.”
Piesa succeda lansarea hitului “Ay, DiOs Mio” si a colaborarii cu Nicki Minaj pentru piesa “Tusa”, una dintre cele mai ascultate piese latino din 2020.

Videoclipul piesei “Bichota” a fost regizat de catre Colin Tilley (J Balvin, Justin Bieber, Megan Thee Stallion, Cardi B), iar pentru styling-ul din videoclip, Karol G a colaborat cu Zerina Akers (Beyonce).

See Also

Karol G este recunoscuta la nivel mondial ca artista latino nr. 1. Karol a devenit un simbol al muzicii de gen, datorita hiturilor lansate de-a lungul timpului, dar si colaborarilor cu nume precum J Balvin, Luis Fonsi, Nicky Jam, Bad Bunny, Jonas Brothers si multi altii.
In 2018 a primit premiul “Best New Artist” din partea Latin Grammy, iar lista premiilor continua, printre altele, cu multiple certificari RIAA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker