Now Reading
Karol G lanseaza single-ul “Bichota”

Karol G lanseaza single-ul “Bichota”

Karol G, senzatia muzicii latino, lanseaza single-ul “Bichota”, un nou single reprezentativ pentru cultura latina si pentru una dintre cele mai de succes artiste la nivel international.

Versiunea feminina a cuvantului “Bichota”, “Bichote”, este folosita in Puerto Rico pentru a caracteriza o persoana cu un rang inalt, cu o functie importanta.
Starul reggaeton a compus melodia alaturi de producatorul Ovy On The Drums, piesa despre care artista a declarat: “Bichota este o celebrare a tuturor femeilor si barbatilor care aleg sa traiasca fara frici si fabulos.”
Piesa succeda lansarea hitului “Ay, DiOs Mio” si a colaborarii cu Nicki Minaj pentru piesa “Tusa”, una dintre cele mai ascultate piese latino din 2020.

Videoclipul piesei “Bichota” a fost regizat de catre Colin Tilley (J Balvin, Justin Bieber, Megan Thee Stallion, Cardi B), iar pentru styling-ul din videoclip, Karol G a colaborat cu Zerina Akers (Beyonce).

See Also

Karol G este recunoscuta la nivel mondial ca artista latino nr. 1. Karol a devenit un simbol al muzicii de gen, datorita hiturilor lansate de-a lungul timpului, dar si colaborarilor cu nume precum J Balvin, Luis Fonsi, Nicky Jam, Bad Bunny, Jonas Brothers si multi altii.
In 2018 a primit premiul “Best New Artist” din partea Latin Grammy, iar lista premiilor continua, printre altele, cu multiple certificari RIAA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top