Now Reading
Sam Smith a lansat albumul “Love Goes”

Sam Smith a lansat albumul “Love Goes”

Sam Smith, premiat de-a lungul timpului în cadrul Brit Awards, Golden Globe sau premiile Academiei – Oscar, a lansat astăzi, 30 octombrie, albumul “Love Goes”, al treilea material discografic din carieră.

Materialul “Love Goes” conţine 17 track-uri, dintre care 6 sunt bonus, şi anume hiturile “Dancing With A Stranger” (feat. Normani), “How Do You Sleep”, “To Die For, “I’m Ready” (cu Demi Lovato), “Fire On Fire” si “Promises” (Calvin Harris). Pe album sunt incluse şi piesele recent lansate, “My Oasis” (alături de Burna Boy) şi “Diamonds”, cel mai recent single.

Pentru “Love Goes”, Sam Smith a colaborat cu o serie de producători de top, precum Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion”, Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth, Stargate, Guy Lawrence (Disclosure) şi Jimmy Napes, pentru o listă de melodii compuse de-a lungul a doi ani.

Ultimii doi ani au fost cel mai experimental moment din viața mea, personal, dar și muzical. De fiecare dată când am intrat în studio, mi-am promis că nu voi avea limitări.
Rezultatul a fost atât de magic, atât de terapeutic și AMUZANT. Dragostea mea pentru muzică este atât de amplă și toate plăcerile mele vinovate muzicale au devenit plăceri. Fără vină, fără rușine, doar dragostea de a cânta, de a crea și de a dansa. Sunt atât de recunoscător fiecărui om care mi-a îmbrățișat creativitatea și direcția și mi-a permis să fiu oricine am vrut să fiu în acel studio, în acea zi… ascultă aceste cântece cu inima deschisă și tratează fiecare cântec ca pe o floare diferită de grădină, distrează-te cu ele; am încercat să nu mă iau prea în serios când scriu câteva dintre aceste melodii. Sper că te vor face să zâmbești, pentru că m-au făcut și mă fac
”, a declarat Sam Smith despre piesele de pe album.

Pentru a sărbători lansarea „Love Goes”, Sam se întoarce la iconicele studiouri Abbey Road, pentru un concert live, exclusiv, disponibil astăzi, în ziua lansării albumului, de la ora 22:00 (ora Romaniei). Biletele pot fi achiziţionate accesând linkul următor: https://samsmithworld.com/
Pentru acest spectacol exclusivist, Sam va cânta piese vechi și noi, cu interpretări intime ale “Stay With Me”, “Lay Me Down” și “Too Good at Goodbyes”, precum și melodii de pe albumul „Love Goes ”, inclusiv noul single, „Diamonds”.

See Also

Iar surprizele nu se opresc aici, pentru că tot astăzi, 30 octombrie, de la ora 17:45 (ora României), va avea loc premiera “Kids Again”, pe canalul de YouTube Sam Smith. Pentru grafica și videoclipul „Kids Again”, Sam a lucrat cu fotograful britanic de renume mondial și realizatorul de film Alasdair McLellan (Vogue, Kim Jones, Louis Vuitton).

LOVE GOES TRACKLISTING

 1. Young
 2. Diamonds
 3. Another One
 4. My Oasis (feat. Burna Boy)
 5. So Serious
 6. Dance (‘Til You Love Someone Else)
 7. For The Lover That I Lost
 8. Breaking Hearts
 9. Forgive Myself
 10. Love Goes (feat. Labrinth)
 11. Kids Again
BONUS TRACKS
 1. Dancing With A Stranger (Normani)
 2. How Do You Sleep?
 3. To Die For
 4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
 5. Fire On Fire
 6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker