Now Reading
Thalia, Farina și Sofia Reyes lansează TICK TOCK

Thalia, Farina și Sofia Reyes lansează TICK TOCK

Cele trei iconice artiste latino, Thalía, Farina și Sofía Reyes, și-au unit forțele pentru noul hit latino mondial TICK TOCK.

„A devenit o prietenie frumoasă”, povestește Thalía  despre colaborarea ei cu Farina, în vârstă de 34 de ani, și Sofía, în vârstă de 24 de ani, pentru acest nou hit-single.  “Am descoperit atât de multe despre Sofía ca femeie, ca fiică, ca soră, modul ei de a vedea viața, spiritualitatea ei. Această legătură cu amândouă este atât de reală. Fiecare episod din Latin Music Queens, show-ul celor trei de pe Facebook, este o carte deschisă în care ne veți vedea râzând, plângând , trăind intens și veți afla mai multe despre fiecare dintre noi. ”

Iconica cântăreață mexicană și vedeta telenovelelor, în vârstă de 49 de ani, ne asigură, însă, că nu există rivalități în show-ul Latin Music Queens „Este o modalitate excelentă de a proiecta abilitățile femeilor în muzică și în lume”.  Spectacolul prezintă artistele, în toată gloria lor, dar va descoperi și femeile adevărate din spatele divelor pe care le vedeți pe scenă.  „Le vom arăta oamenilor că femeile sunt mai puternice  împreună”, declară Farina, artista de reggaeton originară din Columbia, al cărei nou videoclip  ” A Fuego “a depășit 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Regina pop latino, așa cum este cunoscută Thalia de către fanii săi, speră că arta ei de reinventare este ceva ce poate transmite tinerelor artiste. „Simt că au trecut mulți ani de învățare, de creștere, evoluție, care m-au provocat în mod constant ”, spune Thalia. ”

Pentru Sofía Reyes, care a lansat recent single-ul “Echalo Pa ‘Ca”, Thalía a fost modelul său pe vremea când visa să devină cântăreață și actriță, și să lucreze cu ea în prezent este suprarealist. „Thalía a fost întotdeauna modelul meu de artistă”, spune Sofia. “Să o cunosc ca persoană a fost incredibil. Are un suflet frumos. A învăța de la ea și a auzi despre viața ei  este ca o magie”.

See Also

Legătura pe care o împart cele trei a fost cel mai plăcut cadou. „Simt multă dragoste pentru amândouă”, adaugă Reyes. “Farina dă rap și arată foarte dură, dar este o persoană atât de iubitoare.” Cât despre TICK TOCK, Sofia declară “Piesa reflectă esența dintre noi trei. Este o melodie pop urbană cu o atmosferă regională mexicană.”

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top