Now Reading
LORA lansează single-ul şi videoclipul piesei „Dacă Dragostea”

LORA lansează single-ul şi videoclipul piesei „Dacă Dragostea”

Au fost ca niciodată doi copii ce-aveau acelaşi vis… aşa începe poezia tulburătoare lansată astăzi, la început de noiembrie, de către LORA, una dintre puţinele artiste din România care pot transmite prin imagini şi interpretare emoţii nemărginite.

LORA lansează una dintre cele mai emoţionante piese ale sfârsitului de an – „Dacă dragostea”, o baladă inspirată din poveşti reale de dragoste, despre durere şi vindecare.

Lecția iertării în iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta. În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul
lor mai sus decât iubirea. În loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta când inima plânge?
”, declară LORA.

See Also

LORA a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările videoclipului, una neagră şi una albă, cu un styling realizat de către Eniko Szanto. Conceptul îi aparţine tot artistei, care a mai prezentat dualitatea alb-negru şi în alte proiecte pe care le-a lansat, precum videoclipul piesei „Soare negru” sau albumul „Despre demoni şi iertare”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top