Now Reading
Armin van Buuren & Duncan Laurence lansează ”Feel Something”

Armin van Buuren & Duncan Laurence lansează ”Feel Something”

Armin van Buuren ne-a surprins, de-a lungul anilor, cu multe colaborari la care nu ne-am fi asteptat. Iar astazi, DJ-ul premiat de atat de multe ori ca Cel mai bun DJ din lume ne surprinde cu o piesa pop-dance alaturi de Duncan Laurence, castigatorul Eurovision.

Cu o durere a unei iubiri netraite pana la final, piesa Feel Something ne trimite spre rememorarea multor trairi, alaturi de niste ritmuri curajoase si sunete de synth pop. Iar, daca va intrebati cum s-a nascut aceasta colaborare spectaculoasa – ei bine, cei doi artisti s-au cunoscut, pentru prima data, la Top 40 Awards in Amsterdam.

”De fiecare data cand incep sa scriu o piesa, incerc sa ma inspir din acele momente din viata care m-au facut sa ma simt diferit”, raspunde Duncan Laurence, intrebat fiind despre ce l-a inspirat atunci cand a scris piesa. ”Scaunul liber de la celalalt capat al mesei, jumatatea goala din pat, genul acesta de lucruri. Chiar daca ma dor, odata ce le constientizez, sunt totusi niste amintiri frumoase. Am scris piesa impreuna cu Leland (Brett McLaughlin, cunoscut pentru piesele lui Troye Sivan si Selena Gomez), iar Feel Something asta transmite – e mai bine sa simti ceva decat sa nu simti nimic, chiar daca ceea ce simti iti creeaza un gol in stomac sau iti aduce lacrimi pe obraz. Cel putin, simti ceva. Si sunt foarte fericit si mandru ca mesajul acestei piese este transmis alaturi de cineva atat de special, precum este Armin.”

”Ma simt intotdeauna binecuvantat atunci cand lucrez cu oameni atat de talentati”, adauga Armin van Buuren. ”Nu doar pentru ca iubesc muzica la fel de mult ca si mine, dar si pentru ca imi aduc aminte cat de norocos sunt ca pot crea si trai din muzica pe care o creez alaturi de alti oameni minunati. Daca ati auzit vreodata vocea live a lui Duncan Laurence… Dumnezeule, acea voce este un real cadou! Sa lucrez alaturi de el a fost absolut minunat si sunt foarte fericit de rezultatul final. Este o piesa noua, fresh, care se bucura de toata dragostea noastra. Am vrut sa ii facem pe ascultatorii nostri sa simta ceva, iar Feel Something reuseste cu succes sa transmita chiar acest lucru.”

 

See Also

Armin van Buuren a fost votat drept Cel mai bun DJ din lume de 5 ori, lucru nemaiintalnit pana in acest moment. S-a aflat in Topul 100 al revistei DJ Mag din Marea Britanie pentru 19 ani la rand, iar maine, 7 noiembrie 2020, vom afla daca ramane in top si pentru al 20-lea an consecutiv. Mai mult de atat, Armin Van Buuren a lansat recent si piesa Need You Now, alaturi de Jake Reese si va ajunge, in curand, la 1000 de episoade cu show-ul sau radio A State Of Trance, care ajunge saptamanal la peste 40 de milioane de ascultatori din 80 de tari diferite.

Duncan Laurence a devenit un star cu o viteza aproape galactica odata ce a participat si castigat la Eurovision 2019 cu piesa Arcade, ce a fost ascultata de peste 200 de milioane de spectatori ai competitiei. Piesa a ajuns pe locul 1 in Top Spotify Global, adunand peste 300 de milioane de streamuri. De asemenea, a devenit virala si pe TikTok, unde a fost folosita de peste 600.000 de ori. Acum, din postura unui superstar, Duncan se pregateste sa isi lanseze albumul de debut, denumit Small Town Boy, pe 13 noiembrie. Acesta va cuprinde inclusiv piese precum Arcade, Someone Else, Love Don’t Hate It si Feel Something.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top