Now Reading
KREM lansează piesa “Paharul e gol”

KREM lansează piesa “Paharul e gol”

Răzvan Alexe, aka Krem, cel pe care, recent, l-am avut invitat în cadrul proiectului inSTAR show și care a promis de atunci că urmează un single și un videoclip “trăznet”, s-a ținut de cuvânt!

Artistul a lansat, împreună cu prietenii săi artiști, Subsemnatu, Smokey și Silviu Mircescu, “Paharul e gol”, piesă care ne vorbește despre jumătatea mai plină…sau mai goală…a paharului. A oricărui pahar.

“Paharul e gol” este primul extras pe single de pe materialul semnat Subsemnatu x Smokey & Krem. Piesa a fost produsă de Subsemnatu și co-produsă de Freakadadisk, scrisă de Subsemnatu, Smokey, Krem și îl are ca invitat pe Silviu Mircescu. Scenariul videoclipului a fost realizat de noi, de regie și de montaj s-a ocupat Freakadadisk, iar filmările au avut loc în Londophone. Este o piesă de paharcompusă și scrisă în stilul cântecelor hip-hop cu care am crescut. Bucata s-a născut în prima noastră sesiune de studio. Noi (Smokey & Krem) am împărțit de mai multe ori scenă cu Subs și mereu am vorbit despre o colaborare. Ne-am întâlnit la începutul anului, pentru a pune bazele unui material, conceput și produs integral de Subsemnatu, cu noi ca MC invitațiÎn prima noastră întâlnire, am ales majoritatea instrumentalelor și am scris 3 refrene, printre care și cel de la “Paharul e gol”. Avem o chimie muzicală foarte bună și ne aliniem la aceeași frecvență de fiecare dată când ne întâlnim  lucrăm. Lansarea albumului a fost amânată din cauza pandemiei actuale, dar asta ne-a oferit și răgazul necesar pentru a lucra fiecare piesăpână la cel mai mic detaliu. Avem în plan  mai lansăm două videoclipuri și poate un single sau două doar pentru online. Materialul este în faza de lucru și suntem convinși  va lua forma unui album exemplar de rap românescÎn plus, va fi și al doilea, în formula Smokey & Krem, de la “Aici sau la pachet?” (2013), deci suntem încântați  facem din nou treaba împreună. Va urma. Vizionare plăcută!, declară Krem. 

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker