Now Reading
Mai aproape de Barcelona cu colecția de sticlă Sagrada

Mai aproape de Barcelona cu colecția de sticlă Sagrada

Pandemia ne-a lipsit pe cei mai mulți dintre noi de ceva ce ne place – bucuria de a călători, de a experimenta locuri și culturi noi, de a cunoaște oameni noi și de a face noi amintiri. Dar, dacă există o modalitate de a vă aduce acasă acele experiențe atunci când nu puteți fi fizic acolo?

Aceste frumoase piese de artă direct din Barcelona, ​​colecția de sticlă Sagrada, sunt inspirate de frumusețea atemporală a vitraliilor din Bazilica Sagrada Familia, care este menită să aducă bucurie, încântare, pace și fericire – valori care ar trebui să fie îmbrățișate și prețuite – la fel cum a făcut bazilica.

Fiecare piesă din sticlăria Sagrada este suflată individual și realizată de mâini ferme, astfel încât fiecare să fie unică și distinctă.

Paharele sunt modelate cu măiestrie și pictate manual de către artiști experimentați ai meșteșugului, folosind metode tradiționale. După ce a fost modelat la forma ideală, fiecare pahar de vin de lux este pictat cu grijă cu mână, cu o atenție de neegalat la detalii.

Rezultatul este o piesă de artă unică, cu un caleidoscop fascinant, de culoare bogată, care adaugă rafinament și frumusețe perfectă imaginii oricărei conversații.

See Also

Paharele de vin fără stem Sagrada au un preț de pornire de 26 USD pe unitate și sunt disponibile și în seturi.

Pentru mai multe informații, accesați https://www.cornetbarcelona.com/collections/sagrada.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top