Now Reading
Operă de artă portabilă: The Hermès Himalaya

Operă de artă portabilă: The Hermès Himalaya

Geanta Hermès Himalaya Birkin este considerată Sfântul Graal într-o colecție de genți, în timp ce Hermès Himalaya Kelly este numită „Cea mai rară geantă de mână din lume”. Cum a realizat această geantă de mână un astfel de cachet? Răspunsul constă în construcția acestei opere de artă portabile, un amestec izbitor de design superlativ cu materiale fabuloase.

Un cendré gris rar, mat, Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30 cu aur alb de 18k și articole din diamant. Hermès, 2013.

O gradaţie care seamănă cu maiestuozitatea muntilor Himalaya, acoperiti de zăpadă

Himalaya Birkin este realizat din piele de crocodil din Nil. Denumirea „Himalaya” nu se aplică originii gentii, ci mai degrabă gradării delicate a culorii. Griul fumuriu se estompează într-un alb perlat, asemănător cu maiestuosul Himalaya acoperit de zăpadă. Procesul de vopsire a unei piei de crocodil este consumator de timp și exponențial mai dificil pe măsură ce nuanțele se luminează – pentru a crea albul imaculat al zăpezii și gradarea în gri stâncos necesită o abilitate mare și un ochi fin.

Un rar, alb mat Himalaya Niloticus Crocodile Birkin 30 cu articole de paladiu, Hermès, 2020.

Expresia supremă a artei

Produsul finit este minunat de văzut. Căsătorind materiale prețioase și măiestrie cu moștenirea ecvestră Hermès, Himalaya Birkin este expresia supremă a artei și tradiției casei Hermès.

Un rar, alb mat Himalaya Niloticus Crocodile Birkin 25 cu articole de paladiu, Hermès, 2020.

Un fenomen de colecție

Introducerea seriei originale de Himalaya Birkins a generat un fenomen de colecție. Colecționarii de genți din toată lumea au recunoscut raritatea și măiestria rafinată din spatele Himalaya. În consecință, într-un răspuns răsunător la apetitul colecționarilor, Hermès a început să fabrice un număr limitat de genți Kelly Himalaya pentru clienți de top.

Un rar, alb mat Niloticus Crocodile Retourné Kelly 32 cu articole de paladiu, Hermès, 2014.

Himalaya Kelly

Produs în cel mai limitat număr, Himalaya Kelly este o căsătorie perfectă a gradării subtile a Himalaya și a eleganței Kelly. Himalaya Kelly este atât o moștenire, cât și o operă de artă.

See Also

Un rar, alb mat Himalaya Niloticus Crocodile Retourné Kelly 25 cu articole de paladiu, Hermès, 2019.

 

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker