Now Reading
Tones And I lansează Fly Away (primul single extras de pe noul album)

Tones And I lansează Fly Away (primul single extras de pe noul album)

După succesul fulminant al piesei “Dance Monkey” ce a făcut înconjurul planetei, artista australiană Tones And I revine cu un nou single, “Fly Away”, disponibil acum pe toate platformele de streaming. Piesa este acompaniată de un videoclip cinematic ce poate fi urmărit pe canalul său de YouTube și marchează un nou capitol al carierei sale, fiind o avanpremieră a mult așteptatului album de debut.

“În Fly Away cânt despre ce înseamnă să îți urmezi visele, să îți atingi scopurile. Eu am început să cânt pe stradă și aveam de pe atunci vise mărețe. Cu toate astea, piesa este inspirată de felul în care credeam eu că o să mă simt comparativ cu ceea ce am simțit de fapt. Consider că este o trăire foarte intenă, cel puțin pentur mine. Este despre fericirea în stare pură și despre ce credem noi că avem nevoie pentru a fi fericiți versus ce ne dorim cu adevărat. Adevărul este că, de multe ori, ne dorim anumite lucruri deoarece sperăm ca ele să ne facă fericiți, dar nu este niciodată chiar așa de simplu”, a declarat Tones And I.

Tones And I a compus “Fly Away” singură, în timp ce se afla în izolare acasă, în Melbourne, din cauza pandemiei de COVID-19. Piesa este produsă de artistă cu ajutorul lui Dann Hume și iese în evidență ca fiind una dintre cele mai personale, poetice și puternice compozitii după cum o spun și versurile ““I had dream that someday I would just fly, fly away.” Artwork-ul piesei a fost ales de Tones And I și reprezintă o fotografie cu bunicul său: “E o piesă frumoasă și știam că o să îi placa în mod deosebit, așa că m-am gândit că e cea mai bună opțiune. El e bunicul meu și mi-am dorit să facem ceva drăguț împreună de care să ne amintim cu drag. El este un adevărat șef!”

“Fly Away” marchează un alt moment major al călătoriei sale incredibile. În această toamnă, artista a colaborat cu blackbear pentru remixul oficial al hitului Ur So F**kInG cOoL, a cărui versiune single a depășit 80 de milioane de stream-uri la nivel global.

See Also

Tones And I a fost recent aleasă de Billboard ca favorita pentru distincția “Record of the Year” și este în cărți pentru nominalizarea la categoria “Best New Artist’ la ediția din 2021 a premiilor Grammy, grație impactului incredibil al hitului Dance Monkey.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top