Now Reading
Fashion People: Virgil Abloh

Fashion People: Virgil Abloh

La 8 ani de la debut, OFF WHITE continuă să fie unul dintre brandurile preferate ale adoleșcenților “fashion focused” iar fondatorul mărcii, Virgil Abloh, este unul dintre designerii vizionari din ultimul timp.

Studiile de arhitectură, începuturile ca fashion designer împreuna cu Kanye West, experimentul artistic “Pyrex Vision” au stat la baza brandului Off White și apoi a colecțiilor pe care le coordonează Virgil Abloh pentru linia masculină a brandului Louis Vuitton. Fiind de altfel primul designer de culoare al unui brand european de lux.

Sursă: revolve.com

Puterea vizuală a brandului OFF WHITE stă mai ales în logo-ul produselor. În locul unei sigle originale, Abloh a ales ca elementele grafice deja existente să lucreze pentru el, tocmai pentru a construi un brand care rezonează cu nevoile consumatorului.

See Also

Spiritul vizionar al designerului și al echipei din laboratorul de creație din Milano, se regăsește și în colaborările lui Abloh din zona artei, a muzicii, a sportului alături de brandul Nike sau a designului de interior prin produsele create pentru magazinele Ikea.

O adaptare interesantă la mediul înconjurător este și lansarea sticlelor reutilizabile Evian by Virgil Abloh, o inovație în designul sustenabil. Cu o linie minimalistă și un slogan cool (Make a Rainbow), sticlele SOMA sau Activate Movement sunt alternative “eco friendly” perfecte (în ediții limitate), pentru sticlele din plastic deja prea mult folosite.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top