Acum citește
Garderoba perfectă pentru un bărbat de succes

Garderoba perfectă pentru un bărbat de succes

Stilul este ceva personal, diferă de la un bărbat la altul, nimeni nu poate să îți spună cum să te îmbraci. Dacă tu te simți sigur pe tine cu o cămașă șifonată, atunci mai bine nu o calci. Am considerat întodeauna că bărbații au propria perspectivă asupra stilului, dar și acum, și pe viitor, toată lumea are nevoie de câteva ajustări” Peres Daniel

Primul pas pentru a-ți contura propriul stil este să te așezi în fața oglinzii și să îți analizezi cu atenție fiecare detaliu al corpului tău.

Al doilea pas și cel mai important este alegerea ținutei pe care o vei purta. 80% din stilul masculin este să alegi ținuta perfectă pentru fiecare ocazie/eveniment.

Codul vestimentar nu s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, dar există reguli care trebuiesc respectate.

Cea mai importantă dintre toate, este să te asiguri că porți o ținută armonioasă. Se poate întâmpla ca sacoul, pantalonul, cămașa și pantofii să fie piese excepționale, separat, dar în ținuta creată de tine să nu formeze un tot armonios.

Nu este obligatoriu ca toate piesele să fie de brand atâta timp cât se crează un tot unitar al ținutei.

În acest articol, vă voi prezenta pe scurt, care sunt elementele clasice care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărui bărbat de succes.

Un Palton

Elementul vestimentar care poate completa perfect un costum realizat la comandă, dar poate oferi și unei perechi de blugi, un aer elegant. Un palton perfect este acela pe care nu dorești să îl dai jos când intri într-o lacație. Se recomandă paltoanele single brested din cașmir care pot oferi eleganță oricărui tip de ținută.

Sursă palton: mrporter.com

Două Costume

Piesele esențiale în garberoba unui bărbat sunt: un costum single breasted blue navy și un costum, același model, dar gri, ambele făcute la comandă. Acestea sunt elementele principale ale garderobei unui bărbat care nu se vor demoda nici peste 10 ani.

Sursă costum blue navy: Nevaeh In Nirvana
Sursă costum gri: esquire.com

Două perechi de pantofi

Cele mai bune două perechi de pantofi care pot fi alese sunt: un oxford negru din piele naturală și unul maro închis.

Sursă pantofi negri Oxford: thesabot.com
Sursă pantofi maro oxford: carminashoemaker.com

Trei cămăși și două tricouri polo

Vezi și

În materie de cămăși, bărbații fac greșeli semnificative. Un bărbat care ține foarte mult la aspectul său trebuie neapărat să aibă în garderoba sa două cămăși albe simple din 100% bumbac și una albastră, cu butoniere, pe care să le poarte la întâlnirile de afaceri. Pentru restul ocaziilor, se recomandă tricourile polo care oferă o lejeriate ținutei, dar în același timp păstrează un aer de elenganță ținutei.

Sursa camasa alba: airydrss.com
Sursă: fashionbeans.com

O pereche de Blugi

Pe lângă toate elementele clasice din garderobă este obligatoriu ca un bărbat să aibă și o pereche simplă de blugi din denim drepți. Aceștia sunt perfecți pentru o ținută casual.

Sursa: Pinterest

Accesorii: 1 cravată, 1 curea și șosete

Sursa: ea.galerieslafayette.com
Sursa cravata: tiemart.com
Sursa: rover.ebay.com

Pentru a completa ținutele pe care le va purta, este necesar ca un bărbat să aibă în garderoba sa câteva accesorii. Cel mai important accesoriu pentru ținutele business este cravata din mătase care nu trebuie să lipsească niciodată. Aceasta trebuie aleasă cu mare atenție pentru a se potrivi oricărei ținute, tocmai de aceea, recomand o cravată slim neagră, de preferat simplă sau cu un model foarte minimalist. Cureaua trebuie să fie din piele de culoare neagră, catarama cât mai fină și elegantă. Pentru a lega armonios ținutele propuse recomandăm să existe în garderobă și câteva perechi de șosete negre din bumbac.

Acestea sunt doar elementele de bază ale garderobei masculine, aceasta putând fi diversificată. De reținut, că elementele menționate mai sus nu trebuie să lipsească din garderobă, iar dacă aveți mult mai multe piese fiți atenți cum le combinați.

Stilul masculin trebuie întodeauna să reflecte propria voastră personalitate.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus