Now Reading
The Artist Awards revine cu un nou concept, în decembrie, la PRO TV! Votează-ți artiștii preferați și fii alături de ei într-un show de excepție!

The Artist Awards revine cu un nou concept, în decembrie, la PRO TV! Votează-ți artiștii preferați și fii alături de ei într-un show de excepție!

După succesul pe care l-a înregistrat prima ediție ce a avut loc în toamna anului trecut la Craiova, The Artist Awards revine anul acesta cu un concept inedit, la PRO TV! În decembrie, cei mai iubiți artiști și creatori de conținut din România vor fi premiați pentru munca și rezultatele din 2020.

Chiar dacă este un an marcat de situații mai puțin favorabile, muzica și conținutul video au mers mai departe, s-au dezvoltat și au fost reinventate și adaptate noilor condiții. Astfel, The Artist Awards continuă, într-o variantă de show tv, și aduce atât premii importante pentru artiști și creațiile lor de anul acesta, cât și un spectacol extraordinar, cu muzică live coregrafii impresionante și o scenografie grandioasă.

Vor fi premiați artiștii câștigători ai categoriilor Best New Act, Best DJ/ Electronic/ Dance Act, Best trap act, Best Video, Best Song, Best Collaboration, Best Female, Best Male, Favorite Artist, Beauty Award, Content Creator of the year, Best Sketch și The Artist. Începând de astăzi, 27 noiembrie, până pe 4 decembrie la miezul nopții, românii își pot alege preferații și îi pot vota aici: www.theartistawards.com.

See Also

În decembrie, The Artist Awards va aduce la PRO TV cei mai apreciați artiști din România, pe aceeași scenă, cele mai ascultate piese din 2020 și cele mai iubite show-uri.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top