Now Reading
Lansarea Daily Magazine împreună cu prieteni dragi

Lansarea Daily Magazine împreună cu prieteni dragi

După o aventură internațională de 10 ani, anul 2020 a adus cu sine ideea rebranduirii Star Gossip Magazine. Pentru că orice lucru frumos începe de la o idee. Ultima întâlnire ( pe timp de pandemie) între fondatorii Star Gossip Magazine, Andreea Mihalache și Claudiu Ciubotaru, a prilejuit momentul perfect pentru a pune țara la cale.  Am ales noul nostru nume rebranduit Daily Magazine, pentru că Daily este un nume cu rezonanță, inspiră eleganță, dar și dorință mai mare de muncă. Dar și pentru că optimismul este DAILY.

Două luni s-a muncit intens, minuțios, zilnic cu sete de nou și de calitate la grafică, content, look.  Cyborg head-ul nostru, Claudiu Ciubotaru, făcându-și treaba nu ca la carte, ci ca într-un best-seller.

Ulterior, am ales 30 noiembrie drept data de lansare a Daily Magazine. Care a coincis cu ziua mea de nume, de Sfântul Andrei.  Și, la miez de noapte, am vrut o lansare unde să avem invitați unii dintre cei mai dragi oameni cu care am colaborat de-a lungul timpului. Iar ei au spus DA. Și au venit alături de noi în noua noastră aventură.

Daily Magazine va reprezenta un nou challenging în spațiul media online din România. Un loc de unde îți iei zilnic doza de știri despre cultură, health & travel, fashion, entertainment, lifestyle. Dar și doza zilnică de optimism!

Un look fresh, creativ, complex.

Și, pentru început, doi noi colaboratori în zona fashion, Alina (Latan) Samaras din Timișoara. Și David-Florin Ciocodeică, din București.  Talentați, renumiți în domeniu, cu propriul brand. Care vor scrie pentru noi despre ce este esențial în fashion pentru voi.

Totodată, Daily Magazine vine și cu o oportunitate oferită tuturor pasionaților de jurnalism și celor care vor să încerce un stagiu de practică în domeniu. Și lansează Daily Magazine Internhips, care se vor solda cu un certificat de internship pentru viitoarele tale eforturi și merite în carieră. Mai multe despre asta, mâine!

See Also

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top