Now Reading
Andra, Carla’s Dreams, INNA și Irina Rimes urcă pe scena The Artist Awards și aduc show-uri live incendiare

Andra, Carla’s Dreams, INNA și Irina Rimes urcă pe scena The Artist Awards și aduc show-uri live incendiare

Luna aceasta, la PRO TV, cei mai iubiți artiști și creatori de conținut vor fi premiați pentru rezultatele obținute în anul în curs, în cadrul The Artist Awards. Mai sunt doar câteva ore în care românii își pot vota preferații, pe www.theartistawards.com, și pot alege câștigătorii categoriilor Best New Act, Best DJ/ Electronic/ Dance Act, Best trap act, Best Video, Best Song, Best Collaboration, Best Female, Best Male, Favorite Artist, Beauty Award, Content Creator of the year, Best Sketch și The Artist.

 

The Artist Awards va aduce un spectacol fantastic, în care vor fi sărbătorite muzica și conținutul din online. Pe lângă decernarea premiilor, Alina Eremia, Andra, Antonia, Carlas Dreams, DJ Project & Andia, INNA, Irina Rimes, Killa Fonic, Rengle, Roxen și The Motans vor aduce show-uri live extraordinare și unele dintre cele mai ascultate piese ale anului.

 

“Mă bucur să fiu iar pe scena de la The Artist alături de colegii mei. A fost un an greu, fără concerte, dar un an în care muzica ne-a ținut împreună”, a spus INNA.

 

“Anul trecut, am cântat pentru prima dată piesa Ce-ți cântă dragostea pe scena The Artist Awards, la Craiova. Sunt fericită că voi fi prezentă și anul acesta și voi cânta pentru publicul care ne va urmări la PRO TV. Așteptăm cu nerăbdare să urcăm pe scenă, am început deja pregătirile pentru show-urile live, care sunt convinsă că vor fi incendiare și extrem de emoționante. Aveți grijă de voi și ne vedem curând”, a declarat Roxen.

 

See Also

“Ediția din anul acesta a premiilor The Artist va fi într-un format foarte neobișnuit, dar abia aștept să văd show-ul și să particip alaturi de echipa mea la acest eveniment”, a spus The Motans.

 

Artiștii, alături de trupele lor și dansatori, au început deja repetițiile pentru The Artist Awards, iar scena îi așteaptă cu nerăbdare. Luna aceasta, vor oferi publicului emoția și energia pe care doar muzica le poate aduce.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top