Now Reading
Colaborare emoționantă: Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, cântă pentru prima oară împreună „Colinde de Crăciun”

Colaborare emoționantă: Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, cântă pentru prima oară împreună „Colinde de Crăciun”

Magia sărbătorilor se apropie cu pași repezi, iar perioada în care lumea începe să forfote de bucurie și entuziasm a început. Presărate cu tradiții, cozonaci calzi, brazi împodobiți, miros de portocale și cântece de bucurie, aceste sărbatori ne reamintesc fericirea de a ne avea unul pe celălalt. Astfel, Andreea Bănică lansează pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun. Acest moment marchează și primul pas al Sofiei spre muzică, care de când avea doar câțiva anișori, visa să cânte alături de mama sa pe marile scene.

Andreea împreună cu Sofia arată publicului că cel mai frumos Crăciun și cele mai frumoase colinde sunt alături de cei dragi, acolo unde dragostea este întotdeauna cea mai pură. Clipul surprinde relația specială pe care artista o are cu fiica sa, Sofia și scoate în evidență legătura puternică și atât de frumoasă pe care un părinte o are cu copilul său.

 

 

See Also

„Și eu și Sofia ne-am dorit să lansăm împreună o piesă de mult timp. Eu aș fi vrut cu mai mulți ani în urmă, însă era micuță și nu credeam că este pregătită. Anul acesta am simțit că este momentul, Sofia îmi spunea deja de ceva timp că își dorește să avem o piesă a noastră și probabil că în viitor ne vom gândi și la acest lucru. Am început cu acest colaj de colinde pe care sperăm foarte mult ca lumea să îl asculte acasă, alături de cei dragi, cu sufletele pline de iubire”, povestește Andreea.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top