Now Reading
Ce dans pot avea în funcție de rochia aleasa?

Ce dans pot avea în funcție de rochia aleasa?

Dansul poate fi influențat de modelul rochiei de mireasa? DA
Cum? Cu cât rochia este mai voluminoasă cu atat piruetele se vor face mai greoi.

De ce? Deoarece cand are loc o pirueta, întâi se întoarce corpul iar rochia va urma mișcarea; ceea ce înseamna ca tu vei termina miscarea dar rochia va ajunge după ce ai terminat miscarea și, de aici partea greoaie din mișcare.
Dacă rochia nu are crinolină și este doar din tul, aceasta te va pune atât pe tine în dificultate cât și pe soțul tău. Întradevar, rochia din tul este ușoară deci, nu vei avea probleme în a te mișca doar că trebuie să ai mare grija să nu te calce pe tulul din față.

Ai trena și nu este detașabilă dar este mică și tu crezi că nu te va încurca? GREȘIT!!!

Acea bucată de material există și se află în spatele tău, la jumatate de metru sau chiar 1 metru. Ea se va strânge sub tine, vei calca pe ea și te vei chinui să dansezi.
Așadar, eu recomand tuturor mireselor o impovizație cu ace de siguranță din acelea „imense” cum îmi place mie să le spun.

Vă zic sincer că toate miresele au fost sceptice în a își prinde rochia în partea de jos și a își ridica rochia în 4,5,6 locuri pentru a nu calca pe ea dar, totuși majoritatea au adoptat varianta aceasta. Poate tu crezi că nu va fi nevoie dar, totuși pune acele ace de siguranță în poșetă pentru a le avea la tine, în caz că observi că nu poți dansa cu ea. Mai bine să existe o varintă decât să nu ai ce face pentru că nu ai cu ce.

See Also

Da, știu și mi s-a spus și am și văzut că această improvizație nu arată wow, că de… este o improvizație, dar îți poate oferi o libertate a mișcării de care ai mare nevoie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top