Now Reading
Andrada Popa trăiește și cântă despre….un altfel de Crăciun

Andrada Popa trăiește și cântă despre….un altfel de Crăciun

Andrada Popa, fosta membră Lala Band, care a reușit să își construiască o carieră de succes în străinătate, nu putea pierde farmecul magiei și bucuriei Crăciunului și le sărbătorește exact așa cum știe ea mai bine – cântând.

Artista a lansat recent videoclipul pentru “A different kind of Christmas”, care îi include pe câțiva membri Lala, câțiva colegi din proiectul pe care Andrada îl va lansa în 2021, Legatii, dar și fani, colegi de facultate, din Londra ai Andradei și…mulți căței.

Întotdeauna mi-am dorit să lansez un cântec de Crăciun, deoarece este sărbătoarea mea preferată și îmi place să ascult muzică festivă. Anul acesta a fost foarte dur pentru noi toți și am vrut să creez ceva care să aducă oamenii împreună și să le reamintim că suntem cu toții cam încurcați, dar este ok pentru că suntem împreună în asta. Știu că „A different kind of Christmas” nu este cântecul obișnuit de Crăciun pe care oamenii l-ar aștepta, dar am vrut să rămân fidelă emoțiilor mele și ceea ce cred cu adevărat despre 2020, fiind sigură că mulți alții trăiesc aceleași sentimente de singurătate, confuzie și tristețe. Nu aș putea lansa un cântec despre cât de fericită mă simt, când toți ceilalți încearcă să găsească o ieșire din haos. Poate fi un bop trist, dar este totuși unul plin de speranță, deoarece știu că vom trece peste asta foarte curând, a declarat Andrada pentru o publicație din Marea Britanie.

Enjoy!

 

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top