Now Reading
Laura Bretan si Alberto Urso lanseaza piesa “Miracoli”

Laura Bretan si Alberto Urso lanseaza piesa “Miracoli”

Laura Bretan, una dintre cele mai apreciate artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent si America’s Got Talent, lanseaza „Miracoli”, varianta in limba italiana a single-ului „Believe”, in colaborare cu tenorul italian Alberto Urso, castigator al concursului Amici di Maria De Filippi.

O producţie internaţională, România-Belgia-Israel -Italia, piesa „Believe” este compusă de către Udo Mechels, Yannic Fonderie, Kit Hain si Laura Bretan şi îl are ca producător pe Giora Linenberg, muzicianul care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian, iar versiunea in limba italiana a fost scrisa de Stefania Labate.

Albumul „World I See” va include piese care au consacrat-o pe Laura în zona de muzica crossover, de la DEAR FATHER (participare Eurovision), la ADAGIO de Albinoni, dar şi multe piese noi, originale, majoritatea compuse chiar de către tânăra artistă.

 

See Also

Laura Bretan este o soprană adolescentă de renume internațional, finalistă a emisiunii concurs “America’s Got Talent” în 2016 și câștigătoarea “Românii au Talent”, în același an. De la arii de operă cunoscute la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoția transmisă. De-a lungul timpului, Laura a colaborat live cu artişti precum David Foster, Il Volo, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micaleff, Trisha Yearwood, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri și Michael Bolton. Laura este implicată şi în foarte multe acţiuni sociale, având la activ o bogată activitate de binefacere şi filantropie (Gala “Gateway” for Cancer Research, gala “The Happy Hearts Foundation”, gala “The Parachute” din Toronto, Canada, evenimentul The Shrine Hospital, organizat de Arts4kids, gala aniversară “Project Harmony” la Opera Omaha etc.)

Alberto Urso este un tenor italian de 23 de ani, ce s-a facut remarcat prin vocea sa extraordinara si, astfel, a castigat, in 2019, concursul Amici di Maria De Filippi. Ca urmare a acestui succes, Alberto si-a lansat albumul de debut in 2019 iar in 2020 a participat, cu mare success, la Festivalul San Remo, interpretand single-ul  “Il sole ad est”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top