Now Reading
Zendaya se alătură familiei Valentino

Zendaya se alătură familiei Valentino

Directorul de creație pentru Valentino, Pierpaolo Piccioli, a luat întotdeauna personal termenul „DIVA”. Pentru el, acesta înseamnă „Valori diferite” care trebuie să satisfacă nevoia contemporană de a identifica, de a aparține dar de a te simți diferit, de a risca și de a simți forță. În căutarea unei DIVE moderne, Piccioli a promis că va „semnifica din nou codurile Valentino”. Și acum, valorile Maison Valentino sunt văzute din nou în nimeni alta decât actrița câștigătoare a unui Emmy, Zendaya.

Cu stilistul de lungă durată Law Roach alături, Zendaya și-a stabilit reputația de a fi una dintre cele mai bune icon din Hollywood, la doar 24 de ani. Într-o decizie transformatoare de a sincroniza Valentino cu o comunitate contemporană, incluzivă, Piccoli a ales tânăra starletă pentru rolul său de lider modern, fuzionând activismul și incluzivitatea cu moda și frumusețea, dincolo de anii ei.

„Motivul pentru care am ales Zendaya ca noua față pentru Valentino este pentru că întruchipează și reprezintă perfect ceea ce este și reprezintă Valentino, astăzi. Este o tânără puternică și acerbă care își folosește talentul și munca pentru a exprima valorilor sale generației ei.”, spune Piccoli.

See Also

Anunțul a inclus două noi imagini de campanie ale lui Zendaya, care uimeste fără efort în timp ce pozează cu sacoșele cu lanț Roman Staud Nappa, alb-negru, marca Valentino, în rochii, fiecare în paralel cu nuanțele luxuriante ale geantei de mână.

Zendaya nu este străină fată de lumea modei. Și-a demonstrat în mod constant gustul și priceperea eclectică de a depăși limitele, aparițiile de neuitat pe covorului roșu și parteneriatele cu Bulgari și Tommy Hilfiger, ea este considerată de Piccioli ca un „reprezentant natural al conceptului său contemporan de romantism”. Ca simbol al libertății și individualității, Zendaya reprezintă noile coduri ale lui Valentino pe care designerul le-a insuflat în brand. De acum încolo, vom vedea cum tânăra, dar formidabila stea, va remodela definiția DIVA ca ambasador al lui Valentino. Rămâneți aproape.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top