Now Reading
3 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi.

3 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar anul ajunge într-un final la bunul sfârșit doar pentru a se reînnoi rapid. A fost un an dificil pentru noi toți, dar se va termina în curând. Vestea bună este că ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă a anului, lucru care ne înveselește puțin. Din fericire, chiar dacă nu putem ieși la terase sau restaurante, putem sta în casă să ne uităm la filme. Există o mulțime de filme de Crăciun care îți pot face ziua mai bună. Uite mai jos 3 exemple.

  1. Yolki – un film rusesc care îți oferă atâta bucurie, încât o să-ți pară rău că nu l-ai văzut mai devreme.
  2. Joyeux Noel – un film în franceză despre prietenie, colaborare, milă, înțelegere, bunătate, empatie, deschidere.
  3. Last Holiday – un film în engleză despre cum ar trebui să îți trăiești viața: ca și cum ai muri oricând.

Toate filmele despre Crăciun încearcă să ne învețe să fim mai buni, iar acestea 3 sunt ideale dacă ești anxios sau deprimat și ai nevoie de puțină speranță. De Crăciun chiar au loc miracole. Poate nu crezi, dar oamenii devin mai buni și lumea se schimbă puțin câte puțin în fiecare zi.

Yolki – știai că este nevoie de 6 oameni interconectați pentru a ajunge la un alt om complet necunoscut pentru primul? Oamenii se pot ajuta reciproc pentru alți oameni. Când este vorba de un scop mai mare oamenii colaborează între ei și lumea devine un loc mai bun. Dacă nu știai, filmele rusești sunt pline de emoție. Poate nu îți place limba, eu o ador, dar o să îți placă sigur povestea. La final o să crezi în miracolele de Crăciun.

Joyeux Noel – dacă nu știai cum e viața în război și cât au pătimit oamenii care au luptat pentru o viață mai bună pentru urmașii lor, acesta este filmul ideal. O poveste ideală despre iubire, iertare, fraternitate și fraternizare. Vei înțelege că fiecare om luptă pentru familia sa, fiecare iubește, are milă și sentimente, dar mai ales că fiecare se crede erou și salvator, iar ceilalți sunt inamicii răi și nemiloși. Oamenii se tem unii de alții până se cunosc. Vei înțelege altfel alte popoare, culturi, alți oameni. Necunoscut nu înseamnă întotdeauna periculos.

See Also

Last Holiday – dacă nu ți-ai trăit viața de parcă ar fi ultima zi pe pământ, ar trebui să o faci. O frumoasă vânzătoare află că mai are 3 săptămâni de trăit și decide să nu mai piardă timpul cu lucruri care nu îi plac. Pleacă în Praga la hotelul ei favorit și sparge acolo banii de pensie încercând să uite că va muri în câteva zile. Se împrietenește cu mai multe persoane, le dă lecții de viață, le schimbă viața unora și își trăiește frumos, demn ultimele zile. Replicile ei și conversațiile cu Dumnezeu sunt memorabile. Va muri la final de vacanță? Rămâne de văzut.

Crăciunul este momentul să fim mai buni și să promitem că anul viitor vom fi și mai buni. Este momentul să fim recunoscători pentru tot ce avem și să înțelegem că alții au vieți mai grele ca a noastră. Crăciun fericit!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top