Now Reading
Cum să îți editezi pozele pentru instagram. Top cele mai bune aplicații pe care să le folosești

Cum să îți editezi pozele pentru instagram. Top cele mai bune aplicații pe care să le folosești

Diferența dintre o camera foto și un telefon nu mai este o problemă în ziua de astăzi. Folosind aplicațiile potrivite și tu poți crea și edita fotografiile ca un adevărat profesionist. Mai jos am creat o listă cu cele mai bune aplicații pe care să le folosești pentru a da un strop de strălucire pozelor tale:

  1. Adobe Lightroom

Adobe Lightroom este una dintre aplicațiile mele preferate pentru editarea pozelor. Capturați, editați și partajați-vă fotografiile dintr-un singur loc. Lightroom poate gestiona orice număr de fotografii, astfel încât să rămâneți întotdeauna organizat și la curent (sursă: adobe.com). De asemenea, poți crea diferite presets-uri pentru poze. Folosind același presets te va ajuta să ai un feed de Instagram mult mai atrăgător.

 

  1. Adobe Photoshop Express

Această aplicație este instrumentul necesar, ușor de folosit în realizarea colajelor din poze. Poți adăuga diferite efecte, rame fotografiilor, este o aplicație ușor de folosit pentru toată lumea. Este varianta pentru mobil a Photoshop-ului.

 

  1. Touch Retouch

De câte ori ți s-a întâmplat să faci o poză, să îți placă extrem de mult, dar apoi ai observat că apar niște obiecte care te deranjează vizual și îți strică aceea fotografie? Cu această aplicație poți șterge toate aceste lucruri și obține poza pe care ți-o dorești. Trebuie doar să selectezi zona care dorești să dispară, iar aplicația se va ocupa de tot. Simplu și util.

 

  1. Preview

Știai că poți să muți pozele din galeria foto exact așa cum îți dorești? Această aplicație este cea mai bună metodă de a îți planifica viitoarele pozele pentru Instagram. Te ajută să le plasezi unde dorești și să vezi cum va arăta feed-ul tău de Instagram. De asemenea, poți să postezi pozele direct din aplicație.

  1. Facetune

Aplicația perfectă care îți permite editarea tuturor trăsăturilor feței, pielea netedă, dinți albi sau make-up. Orice mic detaliu care nu îți convine poate fi modificat cu această aplicație.

See Also

  1. Snapseed

Această aplicație este una dintre cele mai populare aplicații de editare a fotografiilor. Îți permite să faci modificări multiple, cum ar fi redimensionarea fotografiei, schimbarea de luminiozitate și contrast, dar și adăugarea de efecte. Mie îmi place să o folosesc foarte mult pentru expunere dublă.

 

  1. Tezza

Puteți edita fotografii și videoclipuri, să adăugați diferite efecte, de exemplu adăugarea de praf, care este unul dintre preferatele mele, efecte Vintage, dar și multe altele.

Tu ce aplicații de editat pozele folosești?

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top