Now Reading
Tendințe Make-Up pentru 2021

Tendințe Make-Up pentru 2021

Dacă în materie de fashion vorbim de trenduri excentrice, putem spune că tendințele în materie de makeup în 2021 sunt ceva mai temperate.

În privința tenului, accentul se pune pe îngrijirea pielii, motiv pentru care din ce în ce mai mulți designeri optează, în cadrul prezentărilor de moda, pentru înlocuirea fondului de ten. Se pare că se preferă un look natural și luminous, dat de combinarea cremelor hidratante cu pudre iluminatoare. Un lucru e cert, perioada actuală a stat, într-un procent considerabil, în spatele acestui trend. Purtatul măștii sporește sensibilitatea tenului iar din cauza umidității crescute din zona nasului și a gurii, pielea devine mai iritată. Acum este momentul perfect să renunțam la fondul de ten care ne încarcă porii și să ne îndreptăm spre alternative ceva mai light.

Finalul anului: momentul perfect pentru ruj! Contextul actual și purtarea măștii de protecție a anulat focusul pe buze iar rujurile stridente sau lipgloss-urile au rămas de domeniul trecutului. Totuși, venirea Sărbătorilor este un prilej bun pentru a recupera timpul pierdut. Chiar și daca vorbim de o petrecere restrânsă în sufragerie, elementul central al machiajului va fi reprezentat de buze. Iți recomand să începi prin a le contura pentru efectul de buze mai pline, dar și pentru a oferi rezistență machiajului. Roșul statement sau nuanțele de vișiniu-prună îți vor armoniza machiajul și vor avea un impact bold.

Anul 2020 a fost unul greu pentru toți așa că trebuie să sărbătorim sfârșitul lui așa cum se cuvine. Ce alt timp mai potrivit decât acum pentru puțină strălucire? Our time is now! Nuanțele de auriu vor fi foarte în vogă anul care vine așa că folosește din plin paiete, glitter sau pigmenți, pentru machiaje ce te vor scoate din rutină. Nuanțele calde de auriu vor putea fi integrate cu ușurință atât pentru un look de zi, cât și pentru un look mai glamourous. Poți opta pentru un smokey eye maro, o variantă purtabilă în multe situații sau, dacă ești mai îndrăzneață, aplică auriu metalizat pe pleoapa mobilă și în colțul intern al ochiului.

Dacă tot suntem la capitolul “ochi”, nu putem să omitem liniile de tuș, pentru că nici ele nu vor trece neobservate în 2021.  Probabil unul dintre cele mai longevive trenduri din istoria machiajului, linia de tus este ușor-ușor adoptată și de genul masculin. And yes, males can rock black liner too! Se pare că din ce în ce mai multe vedete, precum Harry Styles și Jared Leto, se declară fane ale codițelor sau aripioarelor de tuș. Codițe clasice și cu influență retro, ori dramatice și ascuțite – nu-ți rămâne decât să le încerci și să alegi varianta care îți scoate cel mai mult ochii în evidență.

See Also

Un nou an, un nou styling pentru sprâncene. Cu toții știm că fiecare an aduce cu sine un nou trend al sprâncenelor. Tendințele spun că sprâncenele stufoase vor dicta anul 2021, spre fericirea make-up artiștilor. Aceștia au folosit, în ultimele luni, tehnica sprâncenelor laminate, adică le-au periat în sus și le-au fixat folosindu-se de o ceara specială, după care au desenat cu fard sau gel mici fire de păr, pentru un aspect natural de plinătate.

Indiferent de trendurile din make-up, în 2021 este momentul să strălucești! Alege un machiaj care să îți pună în evidență trăsăturile și care te vă face să te simți specială.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
5
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top