Now Reading
Alexandra Stan incheie anul cu o noua versiune pentru cel mai recent single, „Tikari”, alaturi de artistul mexican, W. Corona

Alexandra Stan incheie anul cu o noua versiune pentru cel mai recent single, „Tikari”, alaturi de artistul mexican, W. Corona

Facand retrospectiva anului 2020, Alexandra Stan a adunat multe reusite pe plan muzical, dintre care amintim: single-ul „Obsesii” a intrat in toate topurile muzicale din Romania, Mr. Saxobeat a depasit 200.000.000 de ascultari pe Spotify – fiind singura artista din Romania care reuseste aceasta performanta, iar cel mai recent single, „Tikari”, a fost inclus in playliste din foarte multe tari, precum Mexic, Finalanda, Australia, Noua Zeelanda, Columbia, Franta si a facut parte dintr-o campanie internationala Apple Music.

Acum, la final de an, Alexandra ne surprinde cu o noua versiune a piesei „Tikari”, alaturi de artistul W. Corona, rapperul originar din Monterrey (Mexic).

Piesa „Tikari” a fost lansata in luna august a acestui an, iar de-a lungul lunilor ce au trecut a beneficiat si de alte versiuni si remixuri.
W. Corona este un rapper si producator originar din Mexic, iar numele sau complet este Iván González Corona. W. Corona are o cariera de peste 10 ani pe scena muzicala urbana. In 2012, W. Corona a lansat primul album, „Asi Soy Yo”, alaturi de artistul Millonario.

See Also

Alexandra Stan şi-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanţă, in 2019, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music.
Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artişti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva şi a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker