Now Reading
Eleganță. Rafinament. Feminitate. Un ruj roșu nu își iese niciodată din trend.

Eleganță. Rafinament. Feminitate. Un ruj roșu nu își iese niciodată din trend.

Cel mai controversat articol de machiaj a fost, este și va ramane…rujul roșu.

Rujul roșu a fost dintotdeauna unul dintre cele mai clasice look-uri de frumusețe, dar este nevoie de mult curaj pentru a îl purta. De ce? Pentru că de-a lungul istoriei femeile care purtau ruj roșu erau considerate femei de moravuri ușoare sau vrăjitoare pe motiv că ademeneau bărbații. Cu timpul, acest aspect s-a schimbat odată cu dezvoltarea industriei cinematografice unde tot mai multe actrițe au optat pentru purtarea acestei nuanțe.

Machiajul buzelor este, în mod clar, slăbiciunea fiecărei femei. Purtarea lui poate fi puțin înfricoșătoare, deși nu ar trebui. Pentru multe femei, culoarea roșie le face să fie mai încrezătoare, mult mai impunătoare și mai stilate, deci de ce nu ai vrea să îl porți?

Când vine vorba de purtarea rujului roșu, cel mai indicat este să păstrați restul machiajului simplu. Dacă alegem o combinație a fardului de ochi strălucitor și buzele roșii poate arăta puțin retro, iar o combinație între ochii întunecați și buzele roșii poate înclina către un look goth. Pentru ca vedeta machiajului să iasă în evidență, trebuie să fii extravagantă prin simplitate.

See Also

Ce putem face ca machiajul buzelor să arate perfect? Înainte de aplicarea oricărui produs, hidratați-vă buzele foarte bine cu un balsam de buze și lăsați să acționeze 10 minute. În pasul următor, completați-vă buzele cu un creion care se potrivește cu nuanța rujului roșu. Această tehnică va ajuta culoarea buzelor să reziste mult mai mult. Apoi pentru o aplicare mai bună a rujului folosiți o pensulă pentru precizie. Iar pentru definire luați puțin concealer cu o pensulă subțire care o să vă ajute să corectați greșelile.

Pentru un efect de buze mai pline, puteți adăuga un gloss în centrul buzelor sau dacă doriți un look matte, tapotați cu un șervețel uscat buzele. Pentru un plus de rezistență aplicați o pudră translucidă. And you’re done.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top