Now Reading
5 locații din filme și seriale care nu trebuie să lipsească din lista ta de travel

5 locații din filme și seriale care nu trebuie să lipsească din lista ta de travel

Filmele pot fi o sursă de inspirație foarte bună pentru pasionații de călătorii. Multe locuri au devenit faimoase datorită filmelor și serialelor în care au apărut. Iată câteva destinații pe care să le vizitezi:

1. Mystic Falls, Virginia/ The Vampire Diaries

Pentru mulți care nu știu, Mystic Falls este locul unde s-a filmat celebrul serial “The Vampire Diaries”. Serialul este o dramă supranaturală pentru tineri și adulți, bazată pe seria de cărți scrisă de L.J. Smith. Dacă ești un iubitor de vampiri, vârcolaci sau vrăjitori cu siguranță trebuie să vizitezi acest loc. Vei avea șansa să retrăiești toate scenele din serial.

Bar Mystic Grill este cunoscut pentru că reprezintă centrul de filmare al serialului “The Vampire Diaries”. Și ghici ce, arată exact ca în serial. De asemena, poți accesa www.mysticgrill.restaurant pentru a vedea delicioasele preparate.

The Lockwood Mansion (nume real: Worthington Manor) este una dintre cele mai spectaculoase clădiri din oraș. Aici a fost filmată nunta lui Stefan și Caroline în sezonul 8.

De asemena, poți să vizitezi orice locație pe care ai văzut-o în serial și care te-a impresionat, de la casa Elenei până la Bell Tower situat în centrul orașului. Pe lângă toate aceste locuri, turiștii pot cumpăra energy drink blood pentru amuzament sau pot vedea toate hainele sau diferite piese speciale care au fost folosite în film.

2. Paris, Franța/ Emily in Paris

Pe lista ta nu trebuie să lipsească Parisul. Ținând cont că este unul dintre cele mai mari orașe din Europa, acesta a fost declarat ca fiind cel mai frumos și mai romantic oraș din lume. Acolo a fost filmat și celebrul serial “Emily in Paris”.

Restaurantul roz de la capătul străzii, La Maison Rose on Rue de l’Abreuvoir a devenit unul dintre locurile faimoase de vizitat din Paris. Aici, Mindy a invitat-o pe Emily să mănânce în cel mai Instagrammable loc din oraș.

O altă locație impresionantă din serial este Pont Alexandre III, unde multă lume îl consideră cel mai frumos pod din Paris. În serial, locul a fost folosit pentru a filma o reclamă la un parfum. Este remarcat și pentru priveliștea uimitoare asupra Senei.

Café de Flore este una dintre cele mai vechi cafenele din Paris și cu siguranță trebuie să o vizitezi. În serial, aici este locul unde Emily îl întâlnește pe primul ei iubit francez, Thomas. El îi explică semnificația cafenelei Flore, descriind-o drept „cea mai tare cafenea din tot Parisul”.

3. Studiourile Harry Potter, Londra

O vizită pe platoul de filmare Harry Potter este obligatorie. Studiourile Harry Potter din Londra reprezintă o experiență unică și completă unde fanii se pot bucura în viața asta.

Castelul Hogwarts a fost creat la scară în cele mai mici detalii în zeci de mii de ore de muncă. 

See Also

Trebuie neapărat să vizitezi fiecare sală în parte începând cu Great Hall până la Laboratorul de Poțiuni. Toate decorurile, costumele, accesoriile sunt cele reale, autentice. Vei avea acces la coliba lui Hagrid, vei putea de asemena să vizitezi Pădurea Interzisă sau chiar casa familiei Dursley. Te vei simți ca și cum ai trăi o poveste magică. Turul este despre film în general. Ce mai este interesant la acest tur? Pe lângă faptul că poți să vizitezi toate aceste locuri impresionante, vei avea parte de o grămadă de activități interactive. De exemplu, zburatul cu mătura este una dintre ele sau există o zonă specială unde poți face antrenament cu bagheta. De aici te las pe tine să descoperi și alte lucruri interesante pe care le poți face pe studiourile Harry Potter din Londra.

4. Golful Wallilabou, St. Vincent/ The Curse of the Black Pearl

Următoarea locație care nu trebuie să lipsească din lista ta este Golful Wallilabou, unde a fost filmat cel mai bun film The Curse of the Black Pearl al celebrei francize “Pirații din Caraibe”. Pe lângă asta, filmul a obținut 5 nominalizări la Oscar.

Golful Wallilabou din insula St. Vincent este locația unde s-au filmat cele mai multe dintre scenele sale, inclusiv în cea de deschidere, când Elizabeth (Keira Knightley) își amintește momentul în care l-a întâlnit pentru prima dată pe Will (Orlando Bloom).

5. Kauai, Hawaii/ Jurassic Park

Dacă ești un iubitor de drumeții și de natură, atunci trebuie neapărat să vizitezi acest loc. Kauai, una dintre principalele insule hawaiiene, dar și cea mai veche se numără printre destinațiile cinematografice de top, care îi inspiră pe regizorii și producătorii de la Hollywood. Aici a fost filmat celebrul film “Jurassic Park”. Este cu siguranță un loc de vis pentru călători. Una dintre scenele din film, și anume scena de aterizare cu elicopterul a fost filmată lângă cascada Manawayopuna, care ulterior a fost numită cascada Jurassic Park. O variantă de acces pe această insulă este cea cu elicopterul, iar cealaltă poate fi o drumeție destul de provocatoare, dar care îți oferă peisaje uimitoare ce te vor cuceri.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top