Now Reading
Ed Sheeran is back! Artistul a lansat “Afterglow”, piesa de dragoste a acestei ierni

Ed Sheeran is back! Artistul a lansat “Afterglow”, piesa de dragoste a acestei ierni

Ed Sheeran își surprinde fanii înainte de vacanța de iarnă cu noua sa piesă, „Afterglow”.

“Afterglow este o melodie pe care am scris-o anul trecut și pe care am vrut să o lansez pentru voi ”, a scris artistul pe Instagram. „Nu este primul single de pe următorul album, ci doar o melodie pe care o iubesc și sper să vă placă și vouă. Bucurați-vă! Sărbători fericite și în siguranță! Eu revin momentan în țara natală a tatălui meu. ”

Sheeran a anunțat că va lua „o gură de aer pentru a călători, a scrie și a citi”, în decembrie anul trecut. „Voi renunța la toate rețelele de socializare până când va veni timpul să mă întorc”, a scris el pe Instagram. „Era și turneul Divide mi-au schimbat viața în atât de multe moduri, dar, acum că această perioadă s-a încheiat, este timpul să ies și să văd mai mult din lume”, a scris el. „Promit să mă întorc cu muzică nouă când va veni momentul și când voi fi trăit puțin mai mult pentru a avea de fapt ceva de scris”.

Sheeran a lansat în 2019 “No 6 Collaboration Project”, album ce include colaborări cu nume precum Travis Scott, Justin Bieber, Cardi B, Eminem, 50 Cent, Chance the Rapper, Camila Cabello, Young Thug, Skrillex, Chris Stapleton, Bruno Mars, Stormzy , si altii. A lansat Divide în 2017, care a înregistrat succesul mondial numărul unu, „Shape of You”. Turneul albumului din 2018 a câștigat, de asemenea, mai mult decât orice turneu la nivel mondial din ultimii 30 de ani. La acea vreme, turneul a vândut 4.860.482 de bilete în 53 de orașe și a susținut 94 de spectacole pentru un record de 432 milioane dolari.

See Also

Sheeran a cântat recent în cadrul PlayOn virtual din 2020, evenimentul muzical derulat pe parcursul a trei zile sub egida Warner Music Group, în aprilie. Fondurile strânse în urma festivalului au fost donate Fondului de răspuns solidar Covid-19 pentru Organizația Mondială a Sănătății.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker