Acum citește
Jacquemus lansează The Pink Christmas Capsule

Jacquemus lansează The Pink Christmas Capsule

Pe măsură ce sfârșitul anului se apropie, designerii și casele de modă lansează colecții de sărbători pentru a ne inspira cadourile de iarnă pentru cei dragi. Anul acesta, una dintre cele mai populare lansări este colecția de capsule Pink Christmas de la Jacquemus. Designerul francez Simon Porte Jacquemus încheie anul 2020 cu o colecție specială dedicată rozului. Apogeul Jacquemus a început în vară, când creatorul de modă și-a prezentat colecția pentru sezonul primăvară-vară 2021, numită „L’amour”, în mijlocul unui lan de grâu aflat într-un sat din zona Val-D’Oise.

 

 

Inspirația lui Jacquemus 

Jacquemus își dorește să-si pună în scenă copilăria sa extrem de strălucitoare, dar si să își creeze propriul univers prin colecțiile sale: „Nu fac haine. Fac povești.” Fiecare colecție a designerului începe întotdeauna cu o poveste. Iar “hainele sunt doar decorul în poveștile mele” așa cum ne spune nativul francez.

All Pink Christmas Capsule Collection 

Nici în acest sezon francezul nu s-a lăsat mai prejos, iar punctul central al colecției rămâne culoarea vibrantă roz-bombon. Înainte de lansare, casa de modă a făcut o aluzie la noua colecție, punând întrebarea „Do you like pink?” într-o postare pe pagina sa de Instagram, împreună cu o numărătoare inversă pentru lansare.

Vezi și

Pe 1 Decembrie, Jacquemus a lansat o gamă complet roz de îmbrăcăminte și accesorii, care a adunat laude atât de la împătimiți ai modei, cât și de la designeri renumiți. Cererea a fost atât de mare, încât unele articole au fost out of stock din primele zile.  Colecția include produse în diferite nuanțe de roz, cum ar fi flip-flops în formă de inimă, brelocuri, hanorace și genți, inclusiv o versiune a genții-semnătură a lui Jacquemus.

Cum a luat naștere colecția

Este lesne de înțeles că Jacquemus găsește inspirație în tot ce îl înconjoară dar întrebarea este: de ce roz? Pe lângă faptul că rozul aprins va fi una dintre culorile anului 2021, designerul s-a îndreptat spre ceva sofisticat, dar în același timp, “ca un cocktail din timpul verii.” “La puțin timp după ce eu și echipa mea am fost separați unii de ceilalți, eram în casele noastre și ne doream să lucrăm, așa a luat naștere un nou concept al unei colecții. Am devenit un lanț uman, fiecare pas al procesului creativ a fost făcut cu dragoste.”, a zis acesta. The Pink Christmas Capsule este o colecție de 18 piese, formată din unele dintre cele mai iconice articole ale brandului, precum geanta Le Chiquito, pouch-ul Le Banane sau pălăria Le Bob Gadjo, dar și noi articole cum ar fi pălăria La Casquette și deja îndrăgiții Les Tongs Coeur. Elementul comun? Rozul, evident! Romantic, electric și deja la modă, dacă astăzi rozul va avea un nou Pantone, acesta va fi, fără îndoială, rozul Jacquemus.

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus