Now Reading
Make-up-ul perfect pentru seara de Crăciun

Make-up-ul perfect pentru seara de Crăciun

Seara de Crăciun se apropie mai repede decât crezi. Iar pentru ca seara ta să fie una dintre cele mai frumoase ți-am pregătit câteva idei pentru un machiaj perfect de Crăciun.

Și pentru că e sezonul sărbătorilor de iarnă trebuie să te joci cu paletele de culori îndrăznețe și strălucitoare. Dacă nu acum, atunci când? Chiar dacă ești tipul de persoană care preferă un machiaj natural, acum e ocazia perfectă pentru ceva mai îndrăzneț.

Dacă nu ai idei despre ce fel de machiaj să porți anul acesta de Crăciun, ți-am pregătit mai jos câteva poze cu cele mai cool idei de make-up pentru această perioadă:

Un trend care și-a făcut cât mai accentuată apariția în domeniul beauty sunt culorile puternice. Și aici mă refer la pigmenții și glitter, care pe lângă faptul că te fac să strălucești îți oferă un aer de încredere și siguranță. Și crede-mă dacă ochii tăi strălucesc, TU o să strălucești cu TOTUL.

Sezonul acesta, după cum bine știți, este plin de inspirație, iar pentru ca tu să ieși în evidență poți alege un eyeliner ieșit din comun și să creezi un contur în contrast cu strălucirea festivă.

Ca să fii și mai îndrăzneață în machiajul tău poți să folosești nuanțe puternice de ruj roșu. Nu te opri aici, pentru ca look-ul tău să fie complet poți trasa o linie de eyeliner cu ajutorul unui tuș de ochi.

See Also

Este sezonul care ne permite să aplicăm o mulțime de mixuri de sclipici în jurul ochilor pentru a ieși cât mai în evidență.

Ce nu trebuie să lipsească din machiajul tău? Genele. Este elementul care cu siguranță nu trebuie să lipsească din trusa ta de make-up. Genele definite și pline de volum reprezintă un atuu considerabil.

Nuanțele nude sau rose sunt, de asemenea, o alegere perfectă pentru un look seducător și plin de feminitate. Acest tip de make-up este unul dintre cele mai dorite machiaje care poate fi purtat cu încredere în seara de Crăciun.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top