Now Reading
Sfaturi pentru ținute impecabile cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Sfaturi pentru ținute impecabile cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Pandemia a anulat petrecerile de Crăciun ale corporațiilor, dar asta nu înseamnă că la mesele de sărbători în familie nu trebuie să avem o ținută impecabilă.

Vestimentația noastră trebuie să ne reprezinte și accesoriile sunt cele care fac diferența.

În cele ce urmează, voi prezenta câteva idei vestimentare pentru masa de Crăciun sau de Anul Nou în familie.

 1. CINA FORMALĂ DE CRĂCIUN ÎN FAMILIE

Ținuta formală cu ocazia unei mese de Crăciun în familie pentru bărbați este destul de simplă. Acesta este momentul pentru a adăuga puțin glamour celui mai elegant și stilat costum al dumneavoastră. Pentru a realiza o ținută impecabilă vă recomand un papion strălucitor, de preferat roșu, în locul celui negru, simplu, sau o cravată în culorile specifice acestei sărbători (roșu și verde).

https://pin.it/20IJ9SF

 

 1. O PETRECERE FORMALĂ DE CRĂCIUN

Dacă aveți planificată o seară formală sau, poate, o petrecere de cocktail cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, vă recomandăm cu tărie o ținută dapper. Alegeți un costum clasic de smoching într-o culoare neutră precum albastru sau gri. Pentru papion, alegeți o culoare mai deschisă decât costumul dvs. Și dacă doriți să adăugați un pic de culoare, ați putea alege o batistă roșie sau verde, deoarece știți că acestea sunt cele mai iubite culori de Crăciun în fiecare an. Chiar dacă ne îmbrăcăm formal, o petrecere de Crăciun înseamnă că vor fi multe amestecuri și mișcări, așa că trebuie să fii pregătit cu cei mai confortabili pantofi pe care îi deții.

https://pin.it/32AC6IV

 1. PETRECEREA DE ANUL NOU

Vă oferim câteva sfaturi în alegerea ținutei de care trebuie neapărat să țineți cont.

Înainte de rezumatul nostru de ținute, vă oferim câteva sfaturi utile, precum și câteva lucruri de făcut, de care să țineți cont atunci când alegeți ținuta pentru petrecerea de Anul Nou:

 • Natura evenimentului va determina alegerile dvs. în materie de ținută. Participi la o petrecere cu tema Black-Tie? Organizezi o petrecere cu prietenii acasă? Sau pur și simplu ai parte de o cină cu familia? Fiecare tip de eveniment necesită ceva puțin diferit, așa că vă invităm să citiți mai departe pentru a vedea alegerile noastre pentru ținute.
 • Fii cu ochii pe vreme dacă intenționezi să petreci în aer liber. O haină de iarnă robustă (dar elegantă) ar trebui luată în considerare în ținuta dumneavpastră.
 • Petrecerea de Anul Nou este singurul eveniment la care poți purta o ținută extrem de elegantă în mod corect. Deși este puțin probabil să trebuiască să scoateți vechiul costum de nuntă (nu faceți asta … cu excepția cazului în care mergeți la un eveniment black tie) renunțați la combinația tricou și pantaloni de trening și optați pentru o ținută care iese în evidență și vă reprezintă.
 • O petrecere în casă și o cină sunt două lucruri diferite. Ceea ce porți în casa celui mai bun prieten diferă în totalitate de ceea ce porți la cina șefului tău. Rețineți acest lucru și îmbrăcați-vă în consecință.

 

 

 1. PETRECEREA DE ANUL NOU ACASĂ

Pentru o petrecere în casă, urmărește un look care să reducă decalajul restrâns dintre casual și smart-casual. Un tricou sub un blazer de culoare deschisă, cu blugi sau pantaloni este o opțiune. Poți purta această ținută cu adidași albi sau Oxfords lustruiți, în funcție de cât de inteligent vrei să arăți.

https://pin.it/5wW8oFJ

 

 1. ȚINUTA PENTRU PETRECEREA DE ANUL NOU LA UN RESTAURANT

O petrecere la restaurant necesită o ținută smart-casual, așa că gândiți-vă, printre altele, la o cămasă Oxford, un sacou, blazer și pantaloni chino. Pentru acest gen de ocazie, poți fi un pic mai elegant în alegerile ținutei tale și, îndrăznim, să spunem asta, puțin îndrăzneț. Costumele sunt cu siguranță acceptabile, dar puteți renunța la cravată pentru a nu-l face prea formal.

Un blazer din piele de căprioară sau catifea peste o cămașă Oxford albastru pal sau gri este o opțiune excelentă. Este incredibil de elegant și arată fabulos, cu niște pantaloni gri cărbune și pantofi eleganți.

See Also

https://pin.it/5l5Lt1P

 1. ȚINUTA UNUI EVENIMENT CU TEMATICA BLACK-TIE

Când vine vorba de black-tie, individualitatea ta va străluci prin lucruri precum accesoriile. Forma papionului dumneavoastră, stilul ceasului pe care îl purtați, reprezintă modalități prin care vă puteți exprima simțul personal al stilului, așa că nu ezitați să experimentați, dar păstrați stilul clasic, domnilor.

https://pin.it/P9IzsUO

 1. ȚINUTA DE PETRECERE ÎN AER LIBER

Când vine vorba de petreceri în aer liber pentru Anul Nou, cel mai important factor este vremea. Dacă este o noapte răcoroasă, atunci cel mai bine este să planificați o ținută în care arătați și vă simțiți bine. Luați în considerare un pulover gros cu guler cu geacă (un guler căptușit cu blană este o modalitate ușoară de a ridica instantaneu standardul în materie de stil, plus confortul oferit ). Îl puteți asorta cu o pereche de blugi și cizme.

https://pin.it/1BubnMP

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker