Now Reading
Tendințe în lumea modei pentru sezonul primăvară-vară 2021

Tendințe în lumea modei pentru sezonul primăvară-vară 2021

Pentru că marile case de modă și-au prezentat deja colecțiile pentru sezonul primăvară-vară 2021, am ales să conturăm cele mai în vogă tendințe din lumea incredibil de ofertantă a modei. Toate ținutele de pe catwalk sunt, în mare parte, create conform culorilor anului, despre care noi deja am vorbit într-un articol precedent.

Opțiunile marilor case de modă

Noua colecție Versace înglobează stiluri vestimentare purtabile day-to-day, iar Givenchy a numit colecția pentru primăvară-vară 2021 Ready to wear. Așadar, pentru tendințele fashion de anul viitor, designerii au optat pentru ceva accesibil, piese statement, în culori care fac parte din grupa CoreClassics, conform Pantone,  reprezentând nuanțe soft de bej, crem, alb lăptos sau negru. Desigur, sunt nelipsite culorile anului 2021, Ultimate Grey și Illuminating Yellow. Mai mult, am văzut o modă mai restrânsă, mai puțin scandaloasă, cu o revenire la stiluri care amintesc de anii 1990, reprezentate de un  minimalism curat și modele unisex care se potrivesc perfect cu toate stilurile, genurile și generațiile.

1990s

Se pare că moda anilor 1990 influențează tendințele pentru anul ce urmează. Detalii grafice, bretele, alb voalat. Așa s-ar putea descrie o bună parte din articolele prezente la Fashion Week pentru colecția din sezonul următor. Sexy, totuși simple, piesele vestimentare inspirate de anii 90 au fost vedete și este foarte clar că stilurile de atunci revin în forță. Dacă vorbim despre culori, albul murdar predomină, împreună cu nuanța ButterCream. În plus, pantalonii low waist sunt în vogă pentru sezonul primăvară-vară 2021.

Source: vogue.fr de la stânga la dreapta Acne Studios, Jacquemus, Givenchy
Kate Moss in her Calvin Klein dress 1995

 

Rochie ZARA// SHOP THE LOOK
low waist jeans on Bella Hadid
source: vogue.fr de la stânga la dreapta: Balmain, Fendi, Versace

Măști

Anul 2020 ne-a forțat să integrăm măștile în viața noastră, fie că ne place sau nu. Totuși, te-ai gândit că ai putea să-ți duci ținuta la un alt nivel cu ajutorul unei măști cu un design mai deosebit?  Rick OwensBalenciagaMarine Serre și mulți alții au dus acest concept al unei simple, dar esențiale, măști de protecție la ceva cu totul spectaculos.

source: vogue.fr de la stânga la dreapta Rick Owens, Balenciaga, Marine Serre 
Billie Eilish full GUCCI Outfit

Gri Argintiu

Știm deja că Ultimate Grey este una dintre culorile anului 2021, totuși, din prezentările de modă nu a lipsit nici nuața strălucitoare, care fură orice privire – argintiu (silver). BurberryLouis Vuitton și multe alte branduri au pus în valoare acest trend prin creații sublime, începând cu rochii, fuste dar și matching sets. Alternative similare cu cele prezentate mai jos găsiți la ZARA, H&M, MURMUR, etc.

See Also

source: vogue.fr de la stânga la dreapta: Burberry, Paco Rabanne, Louis Vuitton
Salopetă strălucitoare Silver H&M// SHOP THE LOOK
Rochie strălucitoare Silver H&M//SHOP THE LOOK
Fustă Silver H&M//SHOP THE LOOK

Work Wear

Tuturor ne este dor să ne întâlnim cu colegii de birou în fiecare zi. Suntem ființe sociale și interacțiunea dintre noi este esențială. Misiunea designerilor de pretutindeni este să ne facă să visăm și să simțim ceva atunci când privim creațiile lor. Cu siguranță, pentru sezonul primăvară-vară 2021 s-a remarcat stilul cu tendințe office, costumele, sacourile și rochiile drepte în colecțiile cele mai apreciate la FW.

 

source: vogue.fr de la stânga la dreapta: Hermès, Louis Vuitton, Fendi
ZARA Work Wear Items Ideas//SHOP THE LOOK
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top