Now Reading
3 produse de îngrijire corporală de care ar trebui să știi

3 produse de îngrijire corporală de care ar trebui să știi

Sezonul rece este dur cu pielea noastră. De aceea, ar fi bine să începi să folosești produse de îngrijire corporală care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Dacă nu mai știi ce produse sunt eficiente, îți oferim 3 recomandări de produse de îngrijire corporală.

Cremă de picioare hrănitoare, cu ulei de avocado

Dacă nu știai, și picioarele tale au nevoie de atenție și iubire. Nu uita că ele sunt, poate, cea mai afectată parte a corpului tău, de temperaturile scăzute. Pielea tălpilor are predispoziția de a crăpa din cauza apei dure și a temperaturilor reci. Oferă-le îngrijirea de care au nevoie cu o cremă de picioare hrănitoare cu ulei de avocado pe care o poți cumpăra de la Miorganics.

Lapte de corp parfumat

Dacă îți dorești momente de relaxare pe care să nu le mai termini, ai la dispoziție un lapte de corp care să te ajute. Nu numai că îți va răsfăța pielea cu un parfum delicat și persistent, dar te va ajuta să înmoi pielea uscată. Cu siguranță vei dori să repeți experiența după ce vei ieși din baie, lăsând un parfum plăcut în urma ta. Îl poți cumpăra de la Yves Roches.

Scrub pentru corp

Dacă îți plac scruburile, nu te limita la zona feței! Fă scrub și pielii corpului. Acum poți apela la un scrub pentru corp. Îl poți include în rutina ta zilnică pentru a scăpa de pielea moartă. Te vei simți mai bine cu o piele curată și îngrijită. Îl poți cumpăra de la Hello Body.

See Also

Iarna este un anotimp dificil pentru corpul tău deoarece sunt incluse schimbări de temperatură. Va trebui să faci față schimbărilor, dar și hainelor groase care pot “agresa” corpul. Va trebui să ai grijă la materialele pe care le porți, dar și la produsele pe care le folosești în rutina ta zilnică. Orice ar fi, folosește acele produse care ți se potrivesc și care îți oferă o stare de bine, dar nu uita ca, din când în când, să mai experimentezi produse noi.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top