Now Reading
Top 5 destinații pentru un weekend la Spa

Top 5 destinații pentru un weekend la Spa

Anul este pe sfârșite și este momentul perfect pentru o evadare din cotidian, o pauză la spa sau un refugiu de wellness prin țară. În cele ce urmează vei găsi top 5 cele mai frumoase destinații pentru un weekend la Spa. Noi facem prezentările, tu bucură-te de timpul dedicat ție. Nu mai aștepta, fă-ți bagajele! 

1. Sungarden Golf & Spa Resort – Cluj-Napoca

Stilat, elegant, intim, spa-ul din Cluj-Napoca completează perfect frumusețea naturală a împrejurimilor și crează un sanctuar al stării de bine. Piscina interioară cu hidromasaj, baie turcească, bazin cu apă sărata sau saună cu infraroșu – doar câteva dintre facilitățile de care puteți avea parte în resortul Sungarden. De asemenea, resortul pune la dispoziția clienților circuitul Wellness & Spa, care este special conceput pentru a vă face să vă reconectați cu propriile simţuri. Fie că locuiți în oraș și doriți o pauză de la rutina zilnică sau sunteți în vacanța, resortul din Ardeal este destinația potrivită. Mai multe rămâne să descoperiți chiar voi!

2. Cheile Grădiștei Fundata Resort & Spa – Fundata

Situat la doar 35 km de Brașov și 5 km de stațiunea Moieciu, Cheile Grădiștei Fundata Resort & Spa oferă un peisaj de poveste în adevăratul sens al cuvântului. Ce poate să fie mai frumos decât să te trezești dimineața și să admiri priveliștea munților Piatra Craiului și a Bucegilor? Vă spun eu! Să te bucuri de frumusețea peisajului chiar din piscina interioară. Oaspeții resortului se pot bucura de accesul la sauna umedă și la cea uscată, la jacuzzi, piscină interioară, iar nu în ultimul rând, puteţi beneficia de ședințe de masaj. Ca un element de noutate, cei de la Fundata le pun la dispoziție clienților ședințe de cromoterapie – o sursă de relaxare dar şi o excelentă metodă de tratare a durerilor musculare și articulare. Eu îi vizitez în fiecare an și mă simt mai relaxată ca oricând. Pe tine te-au convins?


 

3. Pleiada Boutique Hotel & Spa – Iași 

Desemnat unul dintre cele mai bune hoteluri din Iași, Pleiada Hotel & Spa oferă oaspeţilor o experienţă deosebită şi un cadru perfect pentru refacerea tonusului. Când vine vorba de facilități, o varietate de masaje și ritualuri sunt puse la dispoziția doritorilor de a se recrea altfel. Te vei putea bucura de piscină, sauna finlandeză clasică sau cu aromaterapie, baie de aburi, duș scoțian, salină, duș emoțional Amazing Experience și câte și mai câte. Pleida Boutique Hotel este cadrul perfect pentru a-ți reface tonusul şi energia sau pentru a-ți menţine frumuseţea şi sănătatea. Nu mai aștepta și bucură-te de un ritual de relaxare şi alint. Îl meriți din plin!

4. Septimia Wellness Spa – Odorheiul Secuiesc

Vrei să scapi de simptomele cauzate de stres și să-ți recapeți  energia organismului și a sufletului? Atunci Septimia Wellness Spa este destinația potrivită pentru tine. Resortul situat în inima Odorheiului Secuiesc îți pune la dispoziție numeroase beneficii pentru recreerea de după o perioadă intensă. Iată câteva dintre acestea: saune infraroșu şi finlandeză, jacuzzi cu apă dulce, ciubere cu apă sărată, baie de aburi și sală haloterapeutică. Resortul Septimia este recunoscut și pentru faimosul masaj tibetan cu miere, pe care orice femeie trebuie să îl încerce măcar o dată.

See Also

5. Hotel Splendid – Mamaia

Nu, nu trebuie să fie o zi însorită de vară ca să dai o fuga până la Mamaia. La Hotel Splendid, vei putea găsi acceasi atmosferă caldă și primitoare pe tot parcursul anului. Oaspeții hotelului pot beneficia de un centru wellness compus dintr-o piscină interioară cu zonă de hidromasaj, saună uscată, saună umedă, duș emoțional, fântână de gheață și o zonă de relaxare. Cu o priveliște care iți taie respirația, hotelul din Mamaia este exact locul unde vrei să te relaxezi după un an încărcat. Lasă copiii în grija bunicilor, uită de probleme și bucură-te de un sejur SPLENDID!

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top