Now Reading
The Queen’s Gambit – Chess and Fashion

The Queen’s Gambit – Chess and Fashion

Dacă nu ai făcut-o deja, atunci e timpul să vizionezi celebrul serial “The Queen’s Gambit”. Serialul de pe Netflix explorează identitatea, obsesia, dependența și feminismul în perioada revoluției contraculturale din anii 1960. Povestea din spatele ecranului urmărește evoluția tinerei Beth Harmon, care nu s-a făcut remarcată doar prin șah, ci și prin garderoba ei impresionantă. O garderobă care conține nenumărate mesaje ascunse.

De mică a devenit obsedată de șah, iar modul în care se îmbrăca semnala poziția ei de campioană în această lume. Având în vedere cât de mult trăiește pentru șah, cât de fermă și inteligentă este și cât de mult iubește în mod clar moda, putem spune că Beth se îmbrăca așa în mod deliberat, pentru a transmite un mesaj despre ea însăși.

În imaginea de mai jos este reprezentată scena în care Beth are prima ei conexiune cu moda. În perioada liceului, Beth descoperă modul în care trăiesc tinerii din generația ei. Simte că este foarte diferită față de celelalte fete și realizează că trebuie să se facă remarcată în fața lumii și prin modul în care se îmbracă.

Aici, Beth poartă o bluză cu dungi diagonale roiși și albastre, cu o fustă scurtă și o pereche de ochelari de soare în stilul cat-eye. Arată foarte feminin și young. Prietenul ei, Benny are, de asemenea, un stil propriu de a se îmbrăca, este un cowboy într-o lume a șahului, cu oameni bătrâni.

Această haină pe care Beth o poartă este cu siguranță o piesă vestimentară unică și superbă. Paltonul are un guler larg deschis, închidere cu nasturi în față, mâneci lungi, două buzunare frontale în talie și două buzunare interioare.

Următoarea piesă vestimentară este un palton roz care te face să te îndrăgostești și mai mult de Beth. Această ținută a fost una clasică de-a lungul seriei. Gulerul larg al hainei este asociat cu o închidere cu nasturi. Mânecile sunt lungi, iar paltonul prezintă, de asemenea, două buzunare frontale în talie.

 

 

Geaca neagră pe care o poartă în imaginea de mai jos îi pune în evidență silueta frumoasă. Acesta a fost primul look al ei ca femeie adevărată.

Această rochie prezintă eleganță și feminitate. Beth evolueaz[ frumos, într-o femeie frumoasă și stilată. I se poate seziza personalitatea foarte bine, a unei tinere fete care a decis să își mute încrederea atât pe tabla de șah cât și în viață.

See Also

 

All white look, cred că este, fără îndoială, ținuta mea preferată. În ultima scenă din serial, Beth poartă o haină albă, cu pantaloni și ghete albe. O ținută elegantă inspirată de regina șahului. Prin această ținută este transmisă ideea că acum ea este regina pe tabla de șah, asta după ce a ieșit învingătoare din turneul din Rusia.

Liniile tablei de șah sunt încorporate în ținutele ei. Garderoba ei are o varietate de culori. Ea poartă negru, alb, tonuri de imprimeuri și pasteluri. Stilul ei se schimbă o dată cu înaintarea în vârstă și cu locurile în care călătorește. Cele mai elegante ținute își fac apariția în serial o dată cu vizita lui Beth în Paris și Moscova.

Cu aceste ținute, nu puteți doar să replicați frumoasa personalitate a lui Beth, dar vă puteți stiliza o ținută armonioasă și confortabilă. Garderoba ei este cu adevărat o frumoasă sursă de inspirație pentru orice femeie. Și deja știm că toată lumea iubește paltoanele și puloverele ce reprezintă o reală plăcere în a fi purtate.

Care este ținuta ta preferată?

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top