Now Reading
5 sfaturi de wellness pentru finalul anului 2020

5 sfaturi de wellness pentru finalul anului 2020

2020 a fost un an dificil, provocator, inedit, interesant, înfricoșător, stresant, plin de recunoștință. A fost un an… diferit de celelalte prin n moduri. A fost un an care ne-a testat la maxim pe toate planurile și care ne-a dat lecții de viață veritabile.

Dacă te simți stresat, agitat, neliniștit, uite 5 sfaturi de wellness pentru finalul anului 2020 pentru a începe un 2021 luminos.

Citește o carte începută de mult timp

Avem cu toții cărți începute și abandonate de mult timp. Ne dorim mereu să le terminăm, dar nu mai reușim. Azi este momentul. Azi poți termina și implicit savura o carte începută de multă vreme pentru că azi este momentul să te pierzi într-o carte bună.

Fă o baie cu spumă

Stresul se poate duce rapid din venele tale dacă îți oferi un moment de răsfăț. O baie  cu spumă te va ajuta să relaxezi o minte și un corp stresat. Vei uita pentru câteva momente de termene limită, cifre și feedback-uri. Te vei afunda în apa fierbinte și visele tale.

Fă-ți un playlist motivațional și pune-l pe repeat

Muzica este una dintre cele mai bune modalități de a te relaxa și de a ieși din stările de anxietate. De asemenea, meloterapia este folosită în cazul pacienților depresivi. Cine a zis că nu poți ieși dintr-o pasă proastă cu ajutorul unor melodii care să îți dea putere, ambiție, forța de a o lua de la capăt?

See Also

Călătorește o zi undeva departe

Departe de casă poate fi și la 60 de kilometri. Uneori este bine să ieși din mediul cunoscut. Este bine să te urci în mașină sau în tren și să te duci într-un loc unde grijile și stresul nu te mai pot ajunge din urmă. Dă-ți voie să visezi pe geamul trenului, ia cu tine o carte și bucură-te de peisaj. Vorbește cu oameni necunoscuți. Vei descoperi povești de viață fascinante. Oamenii uimesc întotdeauna.

Ajută oameni mai nevoiași decât tine

Uneori nefericirea vine din faptul că te-ai obișnuit să privești numai în sus și îți dorești din ce în ce mai mult. Privește și în jos la cei care au mai puțin ca tine. Acolo este fericirea: să vezi că tot ce ai tu este MULT MAI MULT decât ce au alții. Văzând că alții au mai puțin vei înțelege ce înseamnă recunoștința pentru atât cât ai. Ajută alți oameni pentru a te ajuta pe tine într-un final!

Aceste sfaturi de wellness nu sunt universale. Dacă unuia îi plac cărțile și plimbările, nu înseamnă că vor funcționa pentru oricine, dar pot fi un bun punct de start. Fii bine cu tine, mental, emoțional, sufletește!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top