Now Reading
Unul dintre cele mai captivante seriale de pe Netflix revine cu un nou sezon – Chilling adventures of Sabrina

Unul dintre cele mai captivante seriale de pe Netflix revine cu un nou sezon – Chilling adventures of Sabrina

Dacă sunteți în căutarea unei călătorii spre Iad, Sabrina Spellman este cea care vă va duce acolo. Seria Chilling Adventures Of Sabrina este un serial cu adevărat distractiv, care te va captiva încă de la început.

Iar așteptarea, cu siguranță, a meritat. Noul sezon din Chilling Adventures Of Sabrina este disponibil începând de astăzi pe Netflix. Ce părere ai despre modul în care s-a încheiat al treilea sezon?

Pentru o scurtă recapitulare: în finalul celui de-al treilea sezon, tânăra Sabrina a mers înapoi în timp, de unde a rezultat astfel existența unei a doua Sabrina. Acum acțiunea se învârte în jurul Sabrinei Morningstar, care slujește ca regină a Iadului, și a Sabrinei Spellman, care încă trăiește de fapt o viață împărțită, pentru că merge și la liceul Baxter, și la o academie de vrăjitoare. Deși inițial a crezut că este foarte cool dacă ar exista două Sabrine, una dintre ele trebuie să dispară, deoarece există anumite reguli standard de călătorie în timp, care nu permit așa ceva.

Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) recrează aventurile din serialul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare, presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice. Acțiunea este adaptată după povestea originală a lui Adam și Eva, Lilith și Satana, cu mici modificări, și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina, care se presupune a fi fiica lui Satana. 

Dar cine este această fată, Sabrina? Este o tânără vrăjitoare, care a crescut în lumea muritorilor, nefiind conștientă de puterile ei magice. Este opusul polar al vrăjitoarelor cu sânge pur, în numeroase moduri. Ea are o părere foarte bună despre muritori, nu îi consideră inferiori față de vrăjitori și, pe lângă asta, își iubește mult familia. Un alt lucru important pentru ea este și sentimentul ei acerb de independență și credința în libertatea de alegere, trăsături care au determinat-o să respingă învățăturile Bisericii Nopții. În Chilling Adventures of Sabrina, o putem caracteriza pe Sabrina ca fiind o prietenă loială și o persoană neobișnuit de amabilă și plină de compasiune și spirit. Ce mai putem observa,este o feministă înflăcărată, care crede în progresul femeilor și fetelor în societate. După episodul când și-a scris numele în Cartea Bestiei, aspectul Sabrinei s-a schimbat, părul ei a devenit alb pur, iar garderoba și preferințele ei în machiaj au căpătat un stil propriu, diferit față de restul personajelor.

See Also

Ce putem spune, însă, despre puterile și abilitățile ei vrăjitorești? După ce a devenit regina Iadului, micuța vrăjitoare Sabrina a devenit cea mai puternică ființă supranaturală, deși este pe jumătate om. Are puterea de a schimba, manipula și controla obiecte, evenimente, acțiuni și fenomene prin folosirea incantațiilor, ritualurilor sau forței voinței, puterea de a proiecta iluzii extrem de realiste în lumea fizică, puterea de a controla, manipula și învia morții. O altă putere este cea de a exorciza demonii din muritori. Din cauză că este jumătate om, jumătate vrăjitoare, Sabrina a câștigat capacitatea de a exorciza demoni din muritori. Și asta e doar o parte din ce este în stare să facă. Pe lângă faptul că este o vrăjitoare puternică, Sabrina îmbătrânește într-un ritm mai lent decât muritorii.

Fără să mai stai pe gânduri, intră pe Netflix și urmărește aventurile Sabrinei în demersul ei ca vrăjitoare. Vei rămâne surprins de ce e în stare să facă o adolescentă neînfricată!

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top