Now Reading
Buy local: 5 designeri români care merită aprecierea noastră

Buy local: 5 designeri români care merită aprecierea noastră

Legenda spune că, în ziua de Anul Nou, fiecare trebuie să poarte o haină nouă pentru a avea parte de noroc tot anul și pentru a atrage numai energii pozitive. Noi am luat în serios zicala din popor și în materialul ce urmează vă vom prezenta 5 designeri români care merită toată aprecierea noastră și de la care puteți cumpăra obiectul vestimentar mult visat.

1. Cristina Bâtlan – Musette

Deși nu mai are nevoie de nicio prezentare, Cristina Bătlan, fondatoarea Musette, este unul dintre cei mai de succe antreprenori români. Nu doar că a construit de la zero un brand românesc într-un domeniu în care nu avea prea multă experiență, dar și-a făcut numele auzit în orașe precum New York, Paris, Luxemburg și Viena. Sezon după sezon, Cristina este și cea care concepe fiecare nouă imagine a brandului, aducând în vitrine textile colorate și avangardiste. Inclusă de mai multe ori în Topul Forbes al celor mai influente femei din România, fondatoarea Musette are acum magazine deschise și în afara României, în țări precum Statele Unite ale Americii, Luxemburg, Ungaria, Austria, Franţa, Israel, Mongolia și Bulgaria. Creatoarea de modă pune accent pe materialele folosite pentru conceperea încălțămintei, încercând să aducă în magazine luxul la un preț moderat.  Puteți cumpăra creațiile Cristinei Bâtlan fie din magazinele fizice, fie de pe site-ul https://musette.ro/ro.

2. Irina Schrotter

Irina Schrotter, fondatoarea brandului cu același nume, a împlinit anul acesta 30 de ani de activitate. Nu doar că în acești 30 de ani a reușit să își ducă brand-ul pe cele mai înalte culmi ale modei dar a organizat, ani la rând, și faimosul eveniment Romanian Fashion Week, unde a lansat numeroși designeri consacrați astăzi. Totuși, Irina Schrotter nu se consideră designer, ci mai degrabă om de afaceri care s-a înconjurat de profesioniști. Brandul “Irina Schrotter” este vândut astăzi pe 4 continente, clienții principali fiind în Anglia, Elveția, Italia, Japonia, Brazilia, Liban, Arabia Saudită și Kuweit. În România deține mai multe magazine fizice, însă poți comanda creațiile Irinei și de pe site: https://irinaschrotter.com 

 

See Also

3. Andreea Tincu – Sense

Andreea Tincu, fondatoarea brandului Sense, este o prezență constantă în moda românească încă din anii  ’90. Tânăra din Iași a lucrat pentru importante branduri romanești, iar din 2008 își pune amprenta personală coordonând activitatea de creație a brandului Sense.  Prin creațiile sale, Andreea Tincu se adresează în special femeilor nonconformiste, dar și iubitoarelor de artă, care apreciază piesele vestimentare cu printuri originale. Sofisticate prin finisări și contemporane prin linii  – de la eșarfe din mătase, rochii diafane sau kimonouri din cashmir și lână – le veți găsi pe toate pe https://www.andreatincu.com/ro/produse. 


4-5. Georgiana Curuia și Patricia Niculae – PNK Casual

Cele două surori din spatele PNK Casual, Georgiană Curuia și Patricia Nicolae, au pus bazele poveștii brandului de succes în anul 2002, fără mari resurse, dar cu multă ambiție și o dorință permanentă de a deveni un brand de fashion puternic. În prezent PNK propune publicului patru colecții: colecția de bază PNK Casual – modernă și clasică în același timp; PNK Forward – o colecție mai îndrăzneață, cool, young, cu volume și materiale inovative; PNK Exclusive – o colecție de ținute de seară pentru ocazii speciale; Little PNK – colecția dedicată copiilor cu vârste cuprinse între șase luni și 12 ani. Dacă și pe tine te-am făcut curioasă, colecțiile PNK sunt disponibile atât în magazinele fizice cât și în online: littlepnk.com și pnkcasual.com. 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top