Now Reading
3 sfaturi pentru îndeplinirea rezoluțiilor puse în noaptea dintre ani

3 sfaturi pentru îndeplinirea rezoluțiilor puse în noaptea dintre ani

2021 a venit cu noi speranțe pentru noi toți. Ne dorim atât de multe dat fiind că 2020 a fost un an cel puțin provocator. Ne-am pus cu toții rezoluții pentru noul an, dar puțini și le împlinesc. Deseori oamenii renunță la rezoluțiile lor pentru că le este greu să și le împlinească. Cum îți poți îndeplini rezoluțiile?

Alungă respingerea că rezoluțiile eșuează

Dacă vei crede că rezoluțiile nu se îndeplinesc, ele nu vor avea efect. Un studiu realizat în anul 2002 care a fost publicat în “Journal of Clinical Psychology” a analizat încercările oamenilor de a respecta rezoluțiile de Anul Nou.

Oamenii de știință au analizat 159 de persoane care și-au propus o rezoluție la trecerea dintre ani și 123 de persoane care au avut obiective similare, dar nu și-au propus o rezoluție anume. Peste 6 luni 46% dintre persoanele studiate au declarat că au atins cel puțin o mică parte a obiectivului lor. Este important să crezi în rezoluția ta și mai ales să faci schimbări majore pentru a o îndeplini.

Fii cât mai specific posibil

Este esențial să fii specific. Nu seta o rezoluție neclară, ci spune cât mai multe despre ce îți dorești în noul an. Cu cât vizualizezi mai bine obiectivul tău, cu atât ai mai multe șanse să îl atingi.

Dacă simți că nu poți să te concentrezi pe lucrurile pe care ți le dorești, ar trebui să știi că ajută să spui prietenilor și familiei ce vrei să faci. Suntem ființe sociale și avem nevoie de cât mai mult sprijin. Este bine să le propui oamenilor să ți se alăture.

Reflectează asupra succeselor din trecut

Dacă uneori nu ai motivația de a lucra la visele și rezoluțiile tale, amintește-ți de acele momente când ai reușit. Rezoluțiile nu sunt imposibile. Sunt de fapt lucruri pe care ți le dorești și în sinea ta știi că le poți atinge.

See Also

Este important să fii recunoscător pentru tot ce ai reușit, să analizezi acele situații și să extragi învățămintele necesare, dar mai ales să afli ce ai făcut ATUNCI și a funcționat.

Rezoluțiile de Anul Nou sunt dorințe pe care le ai de ceva timp și la atingerea cărora vei fii cel mai fericit om de pe Pământ. Muncește pentru visele tale și mai ales, nu uita să CREZI ÎN TINE!

Minunile încep din tine!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top