Acum citește
Cel mai folosit produs de skincare de către Bella Hadid, Hailey Baldwin, Victoria Beckham și multe alte vedete

Cel mai folosit produs de skincare de către Bella Hadid, Hailey Baldwin, Victoria Beckham și multe alte vedete

Rutina de skincare este un pas esențial în viața oricărei persoane pentru a avea o piele sănătoasă și elastică un timp îndelungat. Când vine vorba despre vedete de la Hollywood, există totuși un produs foarte apreciat și descris drept esențial de către cele care l-au încercat deja, iar cel mai important aspect este că nu au existat parteneriate plătite între brand și celebrități.

Sânge în crema de față

Medicul german de estetică și skincare creator Barbara Sturm își pune sângele în crema de față și crează pentru fiecare pacient un produs de acest fel cu o formulă unică pentru a menține aspectul pielii tânăr.

Dr. Sturm  recunoaște că acest concept sună „puțin ciudat”, dar asigură că totul se bazează pe știință.

Net-a-Porter, un magazin de lux online unde sunt disponibile doar câteva dintre produsele sale, a fost lansat în 2013, dar se bucură de o popularitate deosebită abia în ultimul timp, de câțiva ani.

Unde găsești această cremă?

MC1, sau „Cremă cu sânge”, nu este disponibilă online, dar clienții pot pune mâna pe formula specială dacă fac o excursie la clinica ei din Germania.

Dr. Sturm folosește sângele fiecărui pacient pentru a crea crema perfectă și personalizată pentru ei. Crema costă mai mult de 1.000 de dolari.

Cum funcționează?

Procesul este simplu. O cantitate mică de sânge este introdusă într-un flacon și stimulată astfel încât să se producă proteine ​​vindecătoare. În plus, celulele roșii din sânge sunt îndepărtate, astfel încât sângele nu mai are culoarea roșie specifică.

„Ai parte de o concentrație mare de celule vindecătoare – de 140 de ori mai mare decât ceea ce ai avea în corp”.

Câteva picături sunt apoi adăugate în cremă.

Mamă a doi copii, al cărei soț este avocat, spune că procesul atinge capacitatea sângelui de a vindeca corpul pentru a crea o cremă de față anti-îmbătrânire personalizată.

De unde a plecat acest concept?

Fostul medic ortoped a studiat medicina la Universitatea din Dusseldorf.
Ca medic ortoped, ea a făcut parte dintr-o echipă care a inițiat un tratament pentru prevenirea îmbătrânirii articulațiilor, care folosește celulele sanguine ale pacientului pentru a produce proteine ​​care reduc inflamația și stimulează vindecarea.

În 2003, a devenit interesată de umplerea ridurilor și de injectarea acidului hialuronic în față – și nu numai.

Așa că am deschis o clinică pentru tratamente estetice și pentru piele „.

Momentul decisiv pentru a deschide clinica a fost conturat mai ales de faptul că nu putea găsi un produs cu adevărat potrivit pentru pielea sa și care să se plieze pe proprietățile unice ale tenului său.

„Pacienții mei mă întrebau în permanență despre ce îngrijire a pielii folosesc, dar nu am vrut să recomand nimic pe care nu l-am folosit eu. Așa că am decis să lansez propriul meu brand”.

Recomandări de la Hollywood

Vedetele au acces la cei mai buni dermatologi și medici esteticieni iar acest lucru este sigur. Totuși, multe celebrități s-au declarat mulțumite și satisfăcute de crema Dr. Sturm Mollecular Cosmetics.

Hailey Baldwin a declarat pentru un interviu, Elle obsesia sa pentru produs, spunând: „Ea crează aceste creme deosebite cu sânge din care va elimina propriu zis sângele și va pune plasma în cremă. Nu este roșu, este plasma din sângele tău. Îmi ia sângele și îl stochează pentru două luni apoi revin pentru a reface stocul. Nu poți fi niciodată prea tânăr ca să-ți pese de pielea ta. Nu știu, sunt o ciudată și iubesc o industria de beauty Sci-Fi.”

Victoria Beckham și-a împărtășit online rutina de skincare și am regăsit produse ale doctorului Sturm pe Instagram Stories, făcând o fotografie cu noile produse pe care le folosește: „@drbarbarasturm mi-a luat sângele și a creat factori vindecători din propriile mele celule, produsul fiind extrem de antiinflamator și regenerativ. Îl voi testa  atât dimineața, cât și noaptea!”

Vezi și

Desigur, Kim Kardashian a fost cea care a dat startul acestui trend sângeros de frumusețe, postând o fotografie pe o rețea social media având fața acoperită de sânge în timpul unui tratament vampire facial de la dr. Sturm în 2013 iar de atunci, alături de surorile sale, cu precadere Khloe Kardashian, promovează mereu când au ocazia produsele marca Dr. Sturm.

Modelul Victoria’s Secret, Elsa Hosk, a povestit despre prima ei întâlnire cu dr. Sturm, într-un interviu pentru revista Elle: „A fost în timpul Paris Fashion Week și am spus ce vrei să spui că îmi vei lua sângele și-l vei pune într-o cremă? Am văzut rezultate imediat. Eram epuizată,  îmi amintesc că a fost ultima etapă a lunii modei și pielea mea avea o culoare palidă. Am folosit crema cu propriul meu sânge doar seara, la culcare. Când m-am trezit și pielea mea era din nou vie. Este atât de nebunesc cum sângele tău îți poate vindeca pielea. ”

Alte produse polulare

„Crema cu sânge” sau Blood Cream, de mii de dolari a doctorului Sturm și masca de întinerire sunt printre cele mai celebre produse in randul personalităților A’s List de la Hollywood.

Iar un alt produs revoluționar al liniei sale este, fără îndoială, acest ser hidratant, care a fost lăudat de Bella Hadid (care a spus că Dr. Sturm este responsabilă de „schimbarea pielii ei pentru totdeauna”).

Acum că știi mai mult despre această procedură de întinerire și umplere a ridurilor poate îi vei da o șansă și acestui brand cu produse destinate femeilor și bărbaților care își doresc o piele tânără și strălucitoare indiferent de vârstă sau de stilul de viață pe care îl are fiecare.

Îți recomandăm să citești descrierile produselor cu atenție, în special ingredientele, pentru a te asigura că sunt potrivite pentru tine.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus